Asayiş
  • 2.12.2022 17:15

Hortum, baston ve sopayla 4 saat döverek öldürdüler

Adana’da sopa, hortum ve bastonla 4 saat boyunca darp edilerek vahşice öldürülen Efe Beytekin’in katilleri yakalandı.

Adana'da Şahin K. (47) ve kardeşi Musa K. (29), silahlı saldırıya uğradı. Saldırıyı hafif şekilde yaralanarak atlatan kardeşler, kendilerine kurulan pusudan 20 yaşındaki Efe Beytekin'i sorumlu tuttu ve genç adamı silah zoruyla kaçırdı. Sandalyeye oturtulan Beytekin, sopa, baston, su hortumu, tekme ve yumruklarla darp edildi, bacaklarından da bıçaklandı. Zanlılar 4 saat boyunca işkenceye devam etti. Kaburgaları kırılarak ciğerine batan ve beyin kanaması geçiren genç adam ağır yaralandı. Komaya giren Efe Beytekin, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken polis olayla ilgili 2'si kadım 11 kişiyi gözaltına alındı. Kardeşler suçlamaları kabul etmezken yaşı küçük olan M.K. ile Mert Palabıyık, Beytekin'i dövdüklerini itiraf etti. Vahşi cinayetle ilgili 6 kişi tutuklandı.

PUSUDAN SORUMLU TUTTULAR

Merkez Seyhan ilçesi Koza Mahallesi'nde 14 Kasım gecesi evlerinden çıkan Şahin ile kardeşi Musa K., sokakta kimliği belirsiz bir kişinin av tüfekli saldırısına uğradı. Silahtan çıkan saçmalarla kolundan yaralanan Şahin K. ile sırtından yaralanan Musa K., hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kardeşler, kendilerini yaraladığını düşündüğü Efe Beytekin'in, arkadaşı Ahmet Serkan C. (19) ile Baraj Caddesi'nde oturduğunu öğrendi. Bunun üzerine Şahin K., yeğenleri M.K. (17) ve Mert Palabıyık (18) ile birlikte 27 Kasım'da gece 01.00'de Beytekin'in yanına gitti.

DARP EDİLDİ, BIÇAKLANDI

Şahin K., kendisini görünce kaçmaya başlayan Beytekin'i yakalayıp, silahla tehdit ederek otomobile bindirip, evlerinin deposuna götürdü. Şüpheliler Şahin K., ağabeyi Mehmet (52) ve kardeşi Musa K. ile yeğenleri M.K. ve Mert Palabıyık iddiaya göre; sandalyeye oturttukları Beytekin'i sopa, su hortumu, tekme ve yumruklarla darp etmeye başladı. Ayrıca şüpheli M.K., Beytekin'i, bacaklarından da bıçakladı. Zanlıların yaklaşık 4 saat işkence yaptıkları genç adam bayıldı.

Güncellenme Tarihi : 2.12.2022 17:17

İLGİLİ HABERLER