Gündem
  • 15.8.2012 01:23

Hükümet çiftçileri daha fazla mağdur etmedi

 Afet mağduru çiftçilerin yüzünü gülderecek karar, Remi Gazete'de yayımlanması ile birlikte yürürlüğe girmiş olacak.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, afet mağduru olan çiftçilerin Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri'ne olan borçlarının bir yıl ertelendiğini söyledi.

Bursa'da partisinin il teşkilatının düzenlediği iftar programına katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç afet maduru çiftçilere bir müjde verdi.

Arınç, "Bu yıl içinde afet mağduru olan çiftçiler var. Bunlarla ilgili olarak milletvekillerinin talepleri oldu. Bakanlar Kurulu'nda görüşüldü. Bugün veya yarın Resmi Gazetede yayınlanabilir. Afetten mağdur olan çiftçilerin Ziraat ve Tarım Kredi Kooperatifleri'ne olan borçlarını bir yıl erteledik. Hayırlı olsun hepimize. Bunu bekleyen çiftçilerimiz olduğunu görüyoruz" dedi.
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 15:58

İLGİLİ HABERLER