Gündem
  • 27.10.2005 04:34

HÜLYA AVŞAR 'KOCAMAN YATAKTA ÇAPRAZ YATIYORUM' DEDİ!.. PEKİ AMA NEDEN?

Beni bu kadar güçlü kılan nedir?
Önce vicdanımın rahatlığı, ekonomik özgürlüğüm, maneviyatım ve sevgiyle büyümüş olmam.

Boşandığımın sabahı nasıl uyandım?

İçimde bir gurur, huzur rahatlık ve hafiflik vardı ama yine de bir yerim acıyordu. O da Zehroş'un ne hissedeceğiydi ama yine de bir yerim acıyordu. O da benim yüzümden olmadığı için rahattım. Ama yine de içim acıyordu.

BÜTÜN EV ONA KALDI
Şu ana kadar beni şaşırtan ne oldu?

Zehra'nın umduğumdan da olgun oluşu, Kaya'nın sükûneti ve onunla kurmuş olduğumuz arkadaşlık... Sanki bunu yapamazmışız gibi geliyordu.

Kendimi hiç güçsüz hissettim mi?

Evet. Bir gece ezan okunuyordu, uyandım. Zehra'ya baktım, birkaç saniye ürktüm ve kendimi çaresiz hissettim. Uyuyan meleğimden özür diledim veona mektup yazdım, büyüyünce okuması için. Çok ağladım, duamı ettim. Bir bardak su içtim, balkona çıkıp "Her şey çok güzel olacak Hülya Hanım" dedim. İşte böyle, bir daha kendimi hiç güçsüz hissetmedim.

Gerçekten "erkek aldatır"a inanıyor muyum? Yoksa erkekliğe b.. mu sürmüyorum?

Evet erkek aldatır, özellikle uzun beraberliklerde. Eğer bu hissettirmeden yapılıyorsa, hatta faydalı bir şey de. Çünkü o zaman değişikliğin vermiş olduğu hafif bir huzurla evinde de mutluluk saçıyor. Belki de karısına daha çok bağlanıyor. Dediğim gibi, sadece kendisi bilecek ve ertesi gün hatırlamayacak. Ama uzun süreliyse tam tersi olur.

Kadınsı isteklerim olunca ne yapacağım?
Eğer hayatımda kimse yoksa, pek aklıma gelmez. Çünkü beni çeken birinin olması lazım. Busoruyu merak edenler için cevapladım.

Neden erkekler bana direkt yanaşamıyor?

Sebep, çekiniyorlar. Ayrıca yüz de bulamıyorlar. Çünkü biliyorlar ki sadece ben seçerim.

Şöhretli olmamın kötü etkisi oldu mu
bu ayrılıkta?
Hayır, iyi ki şöhretliyim. İşte bu yüzden yalnız kalmadım.

Ayrılmamın en güzel tarafı ne oldu benim için?

Bu da çok güzel. Kocaman yatakta çapraz yatıyorum. Akşam yemeğimi erken yiyebiliyorum ki, bundan çok mutluyum. Kendi tarzım film seyredebiliyorum. Köpeklerim artık yatağımın üzerine çıkamıyorlar. Erken yatmak istediğimde "Ayıp mı olur" diye düşünmüyorum. Ayrıca iki tane giyinme odam ve kremlerimi koyabileceğim daha geniş bir yerim oldu. En önemlisi klima için tartışmıyorum, direkt iptal.

Hülya'nın notu: Bu röportajı aklı havada olanlar okumasın, özenebilirler.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:48

İLGİLİ HABERLER