Spor
  • 12.1.2014 00:01

İbrahim Toraman'a büyük şok

Antalyaspor, Beşiktaş futbol takımı teknik heyetinin kadroda düşünmediği savunma oyuncusu İbrahim Toraman'ın transferinden vazgeçti.

Antalyaspor, Beşiktaş futbol takımı teknik heyetinin kadroda düşünmediği savunma oyuncusu İbrahim Toraman'ın transferinden vazgeçti. Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İbrahim Toraman transferinin gündemlerinden çıktığını söyledi. İbrahim Toraman'ın Türk futbolunun önemli değerlerinden biri olduğunu vurgulayan Gencer, "İbrahim milli takıma ve Beşiktaş'a büyük hizmetlerde bulundu. Kendisini transfer etme düşüncemiz vardı ama Giray Kaçar'ı renklerimize bağladıktan sonra böyle bir tasarrufumuz kalmadı" diye konuştu.

"Teklifler arasından tercih yapacağım"
Futbol oynamak için sabırsızlandığını ifade eden İbrahim Toraman ise geleceğiyle ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'a geri dönme ihtimalini değerlendiren tecrübeli futbolcu, şunları söyledi: "Beşiktaş teknik heyeti ve yöneticilerinin bugüne kadar sergilediği davranışlar ve söylemlerine bakarak, artık geri dönme şansımın kalmadığını görüyorum. Zaten takip ettiğim kadarıyla savunma pozisyonu için de transfer yapacaklar. Antalyaspor ile görüştüğüm doğrudur ama futbolda 'her görüştüğünüz takıma imza atacaksınız' diye bir kural yok. Var olan diğer teklifler arasından en kısa zamanda bir tercih yapacağım."

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:33

İLGİLİ HABERLER