Gündem
  • 3.10.2022 21:27

İçki masasında Kuran-ı Kerim'i yakan iki kafir yakalandı

İzmir’de İslam’a kabul edilemeyecek saygısızlık! İçki masasında Kur'an-ı Kerim'i yırtıp yaktıkları yetmedi rezilliklerini paylaştılar.

İzmir Çiğli’de İslam’a yapılan saygısızlık ‘pes’ dedirtti. Bir grup ahlak yoksunu alkol masasında Kur'an-ı Kerim'i yırtıp ateşe verdi. 2 şahıs o anları sosyal medya hesabından paylaştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, iki zanlının gözaltına alındığını duyurdu.

26 Eylül günü sosyal paylaşım platformundaki görüntüler, seyredenlerin kanını dondurdu.

İzmir'in Çiğli ilçesinde bir evde çekildiği farkedilen İslam düşmanı görüntülerde, alkol sofrasında iki kişinin dini değerlerle saygısızca alay ettiği, içlerinden birinin Kur'an-ı Kerim'i yırtıp ateşe verdiği görüldü..

KUTSALA SAYGISIZLIKTA SINIR TANIMADILAR!

Kutsal kitabı yırtıp yakan kişiyi cep telefonu kamerasıyla videoya alan kişinin de İslam'a ve Müslümanlara yönelik hakaret ettiği anlar görüntülere yansıdı.

İSLAM DİNİNİ VE MÜSLÜMANLARI HEDEF ALDILAR

İslam'a ve Müslümanlara küfür ve hakaret yağdıran şahısların, daha sonra videoyu hesaptan sildikleri tespit edildi.

BAKAN SOYLU DUYURDU: GÖZALTINA ALINDILAR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, "İzmir'de Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık yapan iki edepsizin kimlikleri Emniyet Teşkilatımızca tespit edildi ve savcılık talimatı ile gözaltına alındılar..." dedi.

.

.

 

Güncellenme Tarihi : 3.10.2022 21:31

İLGİLİ HABERLER