Gündem
  • 29.3.2009 17:22

İHA MUHABİRİ GÜNEŞ'İ BULMAK İÇİN 4 HELİKOPTER ÇALIŞIYOR

ANKARA - İçişleri Bakanı Atalay, helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun 100. Yıl semtindeki evine giderek taziye ziyaretinde bulundu.
Ziyaret çıkışında gazetecilerin sorusu üzerine Bakan Atalay, hava şartlarının bölgede dünden beri iyi olduğunu söyledi.
Kazanın olduğu alanın çevresinde daire şeklinde bir bölgede çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade eden Atalay, "Kameraman İsmail Güneş'e ulaşmak için 4 helikopterle çalışmalar aralıksız sürüyor" dedi.
Bakan Atalay, seçim güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalar nedeniyle Ankara'ya döndüğünü, kaza mahallindeki çalışmaların Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır tarafından sürdürüldüğünü belirterek, "Bizim onlara söylediğimiz talimatımız, gece-gündüz hiç ara vermeden ve ne kadar personele gerek duyuluyorsa onlarla birlikte çalışmalarını aralıksız sürdürmeleridir. Hayırlı bir sonuca ulaşırız umarım. Muhabir arkadaşın bulunması için ilk günkü çalışmalar aynen devam ediyor" diye konuştu.

GÜNEŞ BULUNUNCAYA KADAR ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Kahramanmaraş Valiliği, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri İsmail Güneş bulununcaya kadar arama kurtarma çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.
Kahramanmaraş Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, düşen helikopterde bulunan İHA muhabiri İsmail Güneş'i arama kurtarma faaliyetlerinin, Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanlığına bağlı ekipler, jandarma, emniyet özel hareket, sivil savunma, il gençlik ve spor müdürlüğü dağcılık ekibi ve köy korucularının katılımı ile havadan ve karadan aralıksız devam ettiği kaydedildi.
Göksun Kaymakamlığı bünyesinde kurulan Kahramanmaraş Valiliği İl Kriz Merkezi'nin İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın kentten ayrılmasından sonra da çalışmalarına devam ettiği vurgulanan açıklamada, Kriz Merkezi'nin Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır başkanlığında çalışmalarını sürdürdüğü belirtilerek, İHA muhabiri İsmail Güneş bulununcaya kadar çalışmaların Göksun'da süreceği kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:42

İLGİLİ HABERLER