Gündem
  • 31.10.2017 16:45

İhtiyacınız olan mevlüt hediyelikleri bir arada

Günümüzde bebek mevlidinden vefat mevlidine, gelin mevlidinden asker mevlidine, sünnet mevlidinden kandil mevlitlerine bir çok farklı alanda mevlit düzenlenmektedir. Mevlide akraba, eş-dost, arkadaşlar ve daha başka bir çok davetli katılmaktadır. Adet üzere mevlide katılan davetlilere çeşitli mevlüt hediyelikleri armağan edilmektedir.

Mevlit hediyeliği olarak en çok tercih edilen ürünler; isim baskılı yasin kitabı, gül kokulu tesbih, özel külahlı mevlit şekeri ve mevlit lokumudur. Mevlitlerde bunların yanı sıra seccade ve magnet gibi farklı hediyelikler de dağıtılmaktadır.

Son yıllarda büyük bir canlılık gösteren online ticaret sayesinde mevlit hediyeliklerini temin etmek artık çok kolaydır. E-ticaret yöntemiyle mevlit hediyeliği satan firmalar kargo ile Türkiye’nin her yerine hatta sadece bununla sınırlı kalmayıp yurt dışına da ürün gönderebilmektedir.

Online sipariş üzerine kargo yoluyla müşterilerine ürün gönderen web sitelerden birisi de Mevlidimvar.com’dur. Sitede kadife kaplı isim baskılı yasin kitabı modellerinden gül kokulu tesbih, kokulu sabundan özel külahlı mevlit şekerine, özel resim baskılı çikolatadan kişiye özel ürünlere her çeşit mevlit hediyeliğini bulmak mümkündür.

Mevlidimvar.com’a sipariş verirken farklı kanallardan yararlanmak mümkündür. Sipariş için web sitesinin canlı destek kısmı, whatsapp destek hattı ve sitenin telefon numaraları kullanılabilir. Ayrıca sitenin sosyal medya sayfalarından da kolayca sipariş vermek mümkündür.

Gelen siparişler sıra ile onaylandıktan sonra en kısa sürede kargo için hazırlanmaya başlar. Siparişlerin bir çoğu aynı gün kargo yapılır. Ancak çikolata siparişlerinde ürünün hazırlanması zaman aldığından ve ürün günübirlik olarak imalathaneden temin edildiği için teslim süresi 3-5 gün arasında değişir.

Mevlidimvar.com’un müşterilerine sunduğu kolaylıklardan birisi de farklı ödeme seçeneklerinin olmasıdır. Müşteri siteden kredi kartı ile ödeme yapabilmekte, veya hesaba havale yapabilmektedir. Ayrıca müşteri isterse ödemesini kapıda nakit olarak da yapabilmektedir.

Siz de https://www.mevlidimvar.com adresinden ürünler hakkında detaylı bilgiler edinebilir, fiyatları inceleyebilirsiniz.

 

Güncellenme Tarihi : 31.10.2017 16:51

İLGİLİ HABERLER