Spor
  • 27.3.2023 12:48

İki dünya yıldızı bedavaya Galatasaray'a geliyor...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, yeni sezonun planlaması için de yoğun mesai harcıyor. Birçok bölgede alternatifli bir kadroya sahip olan sarı-kırmızılılar, sezon sonunda sözleşmeleri bitecek Bafetimbi Gomis ve Mauro Icardi'nin yerine yine dünyaca ünlü 2 yıldızı getirecek. Sarı-kırmızılılar, 2 isim için çalışmalarını başlattı. İşte tüm detaylar...

 Galatasaray transfer haberleri: Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, yeni sezonun planlaması için de yoğun mesai harcıyor. Birçok bölgede alternatifli bir kadroya sahip olan sarı-kırmızılılar, sezon sonunda sözleşmeleri bitecek Bafetimbi Gomis ve Mauro Icardi'nin yerine yine dünyaca ünlü 2 yıldızı getirecek. Sarı-kırmızılılar, 2 isim için çalışmalarını başlattı. İşte tüm detaylar...

GOMIS'E VEDA EDİLECEK

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Bafetimbi Gomis'le ilerlemiş yaşı nedeniyle sözleşme yenilememe kararı alan Galatasaray, Fransız golcüyle yollarını ayıracak.

ICARDI BELİRSİZLİĞİ

Fransız ekibi PSG'den sezon başında 1 yıllığına kiralanan Mauro Icardi'nin bonservisinin alınıp alınmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

PSG ile Icardi'nin bonservisi için pazarlıklara şimdiden başlayan sarı-kırmızılı kulüp, alacağı olumsuz yanıt ihtimaline karşın alternatifler üzerinde de çalışıyor.

ÇİFTE DÜNYA YILDIZI

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Galatasaray, dünyaca ünlü iki yıldız golcü için somut adımlar atacak.

Geçen sezon sarı kırmızılıların ikna edemediği Alexis Sanchez'in yeniden G.Saray'ın radarında olduğu Fransız basınına yansıdı.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Oyuncu Marsilya'da mutlu olsa da sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olmasından dolayı bir kez daha G.Saray'ın ısrarcı olacağı haberde vurgulandı.

BİR DİĞER ADAY MORELOS

İskoç medyasında ise sezon sonunda Rangers ile kontratı sona erecek olan Alfredo Morelos'un da İstanbul yolcusu olacağı iddia edildi.

Kolombiyalı golcünün İskoçya'da kalmak istemediği ve takımdan ayrılma ihtimalinin her geçen gün arttığı ifade edildi.Sezon başında Inter ile yollarını ayıran ve G.Saray'ın yoğun çabalara rağmen ikna edemediği Alexis Sanchez, Marsilya'da 34 maçta 16 gol-1 asist katkısı yaptı.

Alfredo Morelos bu sezon Rangers ile 38 maçta sahaya çıkarken 10 golünün yanı sıra 7 kez de asist katkısı yaptı.

 

Güncellenme Tarihi : 27.3.2023 12:52

İLGİLİ HABERLER