
İLGİNÇ KAZA! TAKSİ ŞARAMPOLE UÇTU, YARALANANLARDAN 2'Sİ KAÇTI!
KAYSERİ’de, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu şarampole yuvarlanan takside sürücü ile birlikte 3 kişi yaralandı. Yaralılardan müşteri olan 2’si taksiden çıkarak kaçtı. Taksinin içinde iki boş bira kutusu ve bir ekmek bıçağı bulundu.Melikgazi İlçesi Battalgazi Mahallesi Eskişehir Caddesi üzerinde dün saat 24.00 sıralarında meydana gelen kazada, Ramazan Gezer’in kullandığı 38 T 0037 plakalı taksi, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yol kenarındaki yaklaşık 4 metrelik şarampole yuvarlandı. Yan yatan takside yaralanan 3 kişi, çevreden yetişenler tarafından çıkarıldı. Ancak, olay yerine gelen 112 Acil Yardım ve polis ekipleri, kaza yerinde yaralı olarak sadece sürücü Ramazan Gezer’i buldu. Yaralı sürücü, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Alkolsüz olduğu belirtilen Gezer ilk ifadesinde, iki kişiyi aldıktan sonra Battalgazi Mahallesi'ne gittiğini, bu sırada bir anda önüne çıkan otomobile çarpmamak için direksiyonu kırınca kaza yaptığını söyledi. Yaralı sürücünün, iki kişiden birinin adını Fahrettin olarak bildiğini ve arka koltukta alkol aldıklarını gördüğünü, kazadan sonra nereye gittikleri hakkında bilgisi olmadığı yönünde ifade verdiği kaydedildi.
Taksinin içinde, iki boş bira kutusu ve bir de bıçak bulunması dikkat çekti. Yaralılardan kime ait olduğu bilinmeyen bir cep telefonu da, uzun süre çaldı. Ancak polis telefona cevap vermedi ve kapattı.
Öte yandan, aynı saatlerde kaza yerine yakın sokaklarda, bazı evlerin kapılarını eli yüzü kanlar içinde bir kişinin çaldığı yönündeki ihbar üzerine polis alarma geçti. Bölgede araştırma yapan çok sayıda polis ekibi, yaralı kişi veya kişilere kişilere ulaşamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. DHA
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 00:55