
İNANILMAZ DEDİKODU CİNAYETİ!..
İstanbul’dan bayram tatili için memleketi Niğde’ye gelen bir kişi, eşi ile ilgili dedikodu çıkarttığı iddiasıyla tartıştığı mahalle muhtarı tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Olayda, muhtar ile bir kişi de silahtan çıkan mermilerle yaralandı.Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan bayram tatili için memleketi Niğde’nin Bağlama beldesine gelen Nurşin Dişbudak eşi ile ilgili dedikodu çıkartıldığını söyleyerek arkadaşı Cumali Özbay (31) ile birlikte Hürriyet Mahallesi muhtarı Ali Bircan’ın (37) evine gitti.
Burada başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Muhtar Bircan kendisini darp eden Dişbudak ve Özbay’a, yanında taşıdığı tabanca ile ateş etti.
Karnından vurulan Nurşin Dişbudak (26) ambulans ile hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.
Bircan’ın tabancasından çıkan kurşunlarla kendisi ve Cumali Özbay da yaralandı. Ağır yaralanan Cumali Özbay, Niğde Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.
Muhtar Ali Bircan’ın ise tedavisinin ardından jandarma tarafından gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 02:09