Gündem
  • 12.11.2022 14:11

inanılmaz olay.. Erimiş alüminyum fırınına düşen işçi sağ kurtuldu

Erimiş alüminyum fırınına düşen işçi şoke etti! 720 derecede yaşam mücadelesi verdi

İsviçre'de bir fabrikada gerçekleşen kazada adeta bir mucize yaşandı. Ülkenin St. Gallen bölgesindeki bir fabrika işçisi, erimiş alüminyum kuyusunun üzerinde çalıştığı sırada dengesini kaybetti. 25 yaşındaki işçinin sonrasında yaşadıkları ise yürekleri ağıza getirdi.

Erimiş alüminyum fırınına düşen işçi şoke etti! 720 derecede yaşam mücadelesi verdi

Korkunç ölümlerle sonuçlanan iş kazalarında bu kez bir mucize yaşandı. İsviçre'de gerçekleşen bir olay, okuyanları şoke etti. Dünya basınında yer alan haberlere göre İsviçre'nin St. Gallen bölgesinde bir fabrikada korkunç bir kaza yaşandı.

İsmi güvenlik nedeniyle açıklanmayan 25 yaşındaki işçi, erimiş alüminyum kuyusunun üzerinde çalışıyordu. Sıcaklığı 720 dereceyi bulan fırının üzerinde çalışan işçi bir anda dengesini kaybetti.Genç işçi, dizlerine kadar alüminyumun içine battı. Erimesi an meselesi olan işçi, olayın şokuna rağmen ani bir refleksle kendisini fırının dışına attı.

Erimiş alüminyum fırınına düşen işçi şoke etti! 720 derecede yaşam mücadelesi verdi

Genç işçinin yardımına koşan arkadaşları, acil durum ekiplerine haber verdi. Helikopterle hastaneye kaldırılan genç adamın, vücudundaki yanıklara rağmen hayatta olduğu öğrenildi. Polis işçinin düştüğü alüminyum kuyusunun fotoğraflarını paylaştı.

Erimiş alüminyum fırınına düşen işçi şoke etti! 720 derecede yaşam mücadelesi verdi

Kazanın gündeme gelmesi, kentte yaşanan diğer olayları da akıllara getirdi. Aynı fabrikada çalışan 59 yaşındaki Christopher Wright, geçtiğimiz aylarda korkunç bir kazanın kurbanı oldu.

Güncellenme Tarihi : 12.11.2022 16:25

İLGİLİ HABERLER