Spor
  • 31.3.2012 17:06

İnter, Barcelonalı yıldızların peşinde

İtalya'nın güçlü ekiplerinden İnter bu sezonki kötü gidişatını gelecek sezon yapacağı transferlerle telafi etmek istiyor.

İtalya Ligi'nde bu sezon hedeflerine ulaşamayan Inter, yeni sezon kadrosunu kurmak için transfer çalışmalarına erken başladı.

Il Corriere dello Sport'un haberine göre Inter'in bu sezon sıkıntı çektiği savunmacı ve hücumcu sol kanat oyuncuları için Barcelona'nın iki gözde oyuncusu Adriano ve Afellay ile ilgilendiği iddia edildi. Önümüzdeki yıl kadro revizyonuna gitmesi beklenen Inter'de başkan Moratti'nin bu transferlerle bizzat ilgilendiği de haberin devamında yer aldı.

Ibrahimovic ve Eto'o nun satışında iyi ilişkiler kuran iki kulübün bu transfer için yeniden bir araya geldikleri kaydedildi. Gazetenin haberinde ayrıca Şampiyonlar Ligi karşılaşması için Milano'ya gelen Barcelona takımının yöneticileri ile Interli yöneticilerin Katalan ekibinin kampını ziyaret edildiği ifade edildi.

Sevilla'dan geldiği günden bu yana kadro istikrarını elde edemeyen Adriano ile birlikte ağır bir sakatlıktan yeni kurtulan Afellay'ın değerini bulacak bir teklifle önümüzdeki yıl Inter forması giymeye yakın olduğu şimdiden konuşulmaya başlandı.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:11

İLGİLİ HABERLER