Asayiş
  • 31.10.2016 13:49

İnternet tacizcisi SAPIK canından bezdirdi

Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde yaşayan 30 yaşındaki Betül Kaya, sosyal medyada tanıştığı bir kişi tarafından 3 yıldır taciz ve tehdit edildiğini, Cumhuriyet Savcılığı’na başvurmasına rağmen bu kişinin bulunamadığını söyledi.

Ailesiyle birlikte yaşayan Betül Kaya, sanal ortamda tanışıp sohbet ettiği bir kişi tarafından taciz edilmeye başlanınca hesabını kapatıp farklı isimde başka bir hesap açtı. Kaya’nın yeni adresini de bulan bu kişi, tacizlerini sürdürmeye devam etti. Ayrıca sosyal medya hesabından indirdiği fotoğraflarını rencide edecek şekilde yayınlayan bu kişinin bulunması için 3 kez Cumhuriyet Savcılığı’na şikayet dilekçesi veren Kaya’nın tüm girişimlerine rağmen şüpheli bulunamadı. 

İnternet tacizcisinin kendisini kafasını kesmekle tehdit ettiğini söyleyen Kaya, "Bu kişi benimle ilgili korkunç paylaşımlarda bulunuyor. Namusuma dil uzatan yayınlar yaparak saldırıyor. Kafamı kesmek ile tehdit ediyor. ’Eğer hapse girersem seni ve aileni katlederim’ diyor. Arkadaşlarımı da taciz ediyor. Onlara ’Betül’ü pazarlıyor musunuz?’ diye iğrenç şeyler yazıyor" dedi.

Güncellenme Tarihi : 31.10.2016 13:50

İLGİLİ HABERLER