Yaşam
  • 15.10.2008 08:53

İNTİHAR MI, CİNAYET Mİ? ANNESİNİ ARAMAYA ÇIKTI ÖLÜSÜNÜ BULDU

EROL CESUR
İSTANBUL - Edinilen bilgiye göre, saat 05.00 sıralarında, Kadıköy, Kozyatağı, İnönü Caddesi, 1 numarada ikamet eden Raci Fındık, kısa süre önce beyin ameliyatı olan annesini evde göremeyince aramak için sokağa çıktı. Raci Fındık, apartmanın giriş kapısını açtığında, annesini yerde yatarken buldu. Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri, yerde yatan Ayşa Fındıt'ın (65) ölmüş olduğunu tespit ederek, polise haber verdi. Apartman çevresinde yapılan incelemede, yaşlı kadının bulunduğu yerden 5 metre ileriye düştüğü ve
sürüklenerek götürüldüğü anlaşıldı. Raci Fındık'ın annesini kapı önünde bulduğunu söylemesiyle polisler yaşlı kadının öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde durarak, araştırmayı derinleştirdiler. Yaşlı kadının evde misafir olarak kaldığı, bazen bu evde bazen de diğer oğlunun evinde kaldığı öğrenildi.
Apartman sakinlerinden Erhan Derinbay, "Aileyi 2 senedir tanıyorum. Annelerine bakarlardı. Kadın kısa süre önce beyin ameliyatı oldu ve ondan sonra agrasif davranışlar sergilemeye başladı" diye konuştu. Raci Fındık ise "Annem bizden önce yattı. Gece uyandığımda annemi evde bulamayınca aramak için dışarıya çıktım ve kapının önünde yatarken buldum" şeklinde konuştu.
Hayatını kaybeden yaşlı kadının düştüğü yerden 5 metre uzakta ölü bulunması ise hala gizemini koruyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:23

İLGİLİ HABERLER