Asayiş
  • 2.4.2024 15:27

İş arkadaşına dehşeti yaşattı!

Çin'de bir kadın, iş arkadaşının doğum izni almasını engellemek için akıllara durgunluk veren bir yöntem izledi. Daha fazla iş yüküyle karşı karşıya kalmamak için arkadaşının gebeliğini sonlandırmaya çalıştı. Arkadaşının içtiği su ile hayatını tehlike atmaya karar verdi. İşte dehşet veren detaylar…

İş arkadaşına dehşeti yaşattı! Doğum iznine çıkmasın diye böyle zehirledi: İş yüküm artacaktı

Çin'den bildirilen bu suç vakası, Hubei Eyaleti'ne bağlı bir devlet kurumunda meydana geldi. Bir çalışan, iş arkadaşının hamileliğini iş yükünün artacağı endişesiyle sonlandırmak istedi.

Sürekli olarak iş arkadaşının içtiği suya "zehir" karıştırarak düşük yapmasına sebep olmak için çaba gösterdiği ortaya çıktı.

Hamile kadın, sürekli olarak içtiği suyun tadının "garip" hissettirdiğini fark etti. İlk olarak suyun kaynağıyla ilgili olduğunu düşünüp şişe suyu içmeye başladı.

Fakat şişe su içmeye devam etmesine rağmen tadın garipliği devam etti ve sebebini giderek daha fazla merak edince araştırmaya karar verdi.

Gerçek ise "bir şakayla" ortaya çıktı. İş arkadaşlarından birinin birisinin onu zehirlemeye çalışıyor olabileceğine dair şaka yapmasının ardından zihninde bir şüphe uyandı.

Kadın kamerasını kullanarak masasına yaklaşan herkesi kayda almaya başladı. Kayıtlarda, iş arkadaşlarından birinin su şişesine "toz benzeri" bir madde dökerken görüldü.

Hızla geri dönüp kimse fark etmeden ortamdan ayrılan kadın, elde edilen görüntülerle birlikte büyük hem hamile kadının hem de iş arkadaşlarının dehşete düşmesine neden oldu.

Görüşmelere göre bunu eylemi gerçekleştiren kişi, hamile kadın doğum iznine çıktığında ekstra iş yükünü tek başına kaldıramadığı için kurbanın suyunu değiştirdiğini söyledi.Mağdur polise haber verdi ve soruşturma sürüyor. Yetkililer, şüphelinin zarar verme kastıyla hareket ettiği ortaya çıkarsa, kullandığı maddenin niteliği ne olursa olsun bu durum yaralama suçu teşkil edecek şekilde cezalandırılacağını söylüyor.

Güncellenme Tarihi : 2.4.2024 15:31

İLGİLİ HABERLER