MUĞLA - Marmaris'in Turunç Beldesi'ndeki bir otelde, ısınmak için mangal yakarak uyuyan 3 kişi, zehirlenerek hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, Turunç'ta Peluin Otel'in bekçiliğini yapan Oktay Gönen (26), kendisini ziyarete gelen kayınbiraderi Oktay Karadayı (20) ve Bekir Bıyık (18) ile otelin personel odasında ısınmak için mangal yakarak uykuya daldılar.
Mangaldan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Gönen, Karadayı ve Bıyık, hayatını kaybetti.
BAŞKENT'TE DOĞALGAZ ZEHİRLENMESİ: 2 ÖLÜ
Küçükesat'ta kombiden sızan doğalgazdan zehirlenen 2 kişi hayatını kaybetti.
Başçavuş Sokak 69 numaralı binada oturan Koyun ailesi, gece kombiden sızan doğalgaz nedeniyle zehirlendi.
İhbar üzerine öğle saatlerinde eve giren emniyet ekipleri, anne Birgül Koyun'u (46) ölü, baba Muzaffer ve oğulları Mustafa'yı (18) ise baygın olarak buldular.
Yetkililer, baba ve oğulun daha sonra Ankara Numune Hastanesi'ne kaldırıldığını, Mustafa Koyun'un da burada hayatını kaybettiğini belirttiler. Baba Muzaffer Koyun'un sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 18:58