Spor
  • 11.10.2008 19:25

ISLIKLANAN ARAGONES BU KEZ YUHALANDI

Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarda, kulübün ana sponsoru olan Avea'nın standını ziyaret eden sar-lacivertliler, burada takımla ilgili soruları yanıtlarken, hayranlarına imzalı forma ve top hediye ettiler. Fuarı ziyaret eden katılımcılar da sarı-lacivertlilere büyük ilgi gösterdi.
Luis Aragones'in yanı sıra futbol takımı idari menajeri Volkan Ballı ve futbolculardan Semih, Emre, Ali Bilgin, Önder, Can, Vederson, kaleci Mert, Maldonado, Gürhan ve İlhan da etkinlikte yer aldı.
ARAGONES'E TEPKİ
Futbolcular podyuma tek tek davet edilirken, Luis Aragones'in anons edilmesi sırasında bazı katılımcıların İspanyol çalıştırıcıyı yuhaladığı duyuldu. Bu katılımcılar, gelen uyarılar sonrası tepkilerini sona erdirdi.
Futbolcular, kendileri için ayrılan koltuklarda otururken, Aragones'in koltukların kenarında oturması dikkat çekti.
Takımın durumuyla ilgili soruyu yanıtlayan İspanyol çalıştırıcı, sezona iyi başlamadıklarını belirterek, ''Ancak elimizden geleni yapacağız. Her geçen gün daha iyi çalışarak Fenerbahçe'yi layık olduğu yere taşıyacağımıza inanıyorum'' dedi.
Bu arada Aragones, bir süre sonra podyumdan inerek, kendilerine arka tarafta ayrılan bölüme geçti ve orada futbolcuları bekledi.
Futbolculardan Semih Şentürk, şu anda çalışmaların iyi gittiğini, sezona iyi başlayamadıklarını, ancak durumu düzeltmenin kendilerinin elinde olduğunu ifade etti.
Önder ise, Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahalarında İngiltere'nin Arsenal takımıyla karşılaşacaklarını hatırlatarak, ''Arsenal'i yenip yolumuza devam edeceğiz'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:30

İLGİLİ HABERLER