Dünya
  • 12.4.2024 21:37

İsmail Haniye'nin gelini, eşi ve iki kızınına dokunaklı sözlerle veda etti

“Doğum günün cennet olsun canım.” İsmail Haniye'nin oğlunun eşi, eşi ve iki kızına dokunaklı sözlerle veda ediyor. 

https://arabicpost.net/wp-content/uploads/2024/04/---1-15-849x600.jpg

İsmail Haniye'nin oğlunun eşi / sosyal paylaşım siteleri

Arabalarına düzenlenen işgal saldırısında şehit olan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin oğullarından Hazem İsmail Haniye'nin eşi, eşini son yolculuğuna uğurlarken dokunaklı sözlerle veda etti. yanında bulunan iki kızıyla birlikte.

اسماعيل_هنيه يتصدر.. ونشطاء: ربح البيع يا أبا العبد - بوابة الحرية والعدالة

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, İsmail Haniye'nin oğlunun eşinin duygulu sözlerinin yer aldığı video klibi, duyan herkesin yüreğini gözyaşlarına boğdu.

Hazem İsmail Haniye'nin eşi, naaşının önünde otururken şunları söylüyor: "Seni Allah'a arz ettim, Allah sana merhamet etsin. Allah sana kolaylık versin ey Kitap hafızı. Resul'e selam ver, şehitlere de selam ver. Ve biz sabredenlerdeniz.”

قدمتك لله" .. زوجة حازم إسماعيل هنية بوداع مؤلم أمام جثامين زوجها وابنتيها  (فيديو) - وطن | يغرد خارج السرب

Daha sonra şöyle devam etti: "İnşaallah cennete gideceksin. Ben şehit annesiyim, şehit eşiyim. Araplara seslenme, onlar ölü, sen dirisin."

Cenazeden önce şöyle dedi: "Allah sana merhamet etsin Ebu Amr. Bayramın cennet olsun canım. Bayramın cennet olsun anne."

موقع جنوبيات-فيديو - بكلمات مؤثرة... زوجة نجل إسماعيل هنية تودع زوجها  وابنتيها

Çarşamba günü erken saatlerde görgü tanıkları, İsrail'in hava saldırısının Gazze'deki Beach kampında kamp sakinlerini ve akrabalarını Ramazan Bayramı münasebetiyle tebrik etmek için dolaşan Haniyeh ailesinin üyelerini taşıyan bir arabayı hedef aldığını bildirdi.

زوجة هنية لم تعلم باستشهاد أبنائها إلى بعد يوم .. تلقت الخبر وهي بالمستشفى  (شاهد) - وطن | يغرد خارج السرب

Görgü tanıkları, baskının arabayı tamamen tahrip ettiğini ifade etti. Bu da içindeki herkesin ölümüne ve yaralanmasına yol açtı.

 

Güncellenme Tarihi : 13.4.2024 21:32

İLGİLİ HABERLER