
İsrail açıkladı.. 38 askerimiz vuruldu
İşgal ordusu, 24 saat içinde 8'i Gazze Şeridi'ndeki şiddetli çatışmalarda olmak üzere 38 askerin yaralandığını duyurdu.
İsrail ordusunun kuzey Gazze Şeridi/İsrail ordusundaki güçlerini gösteren bir fotoğraf
İsrail işgal ordusu 25 Ocak 2024 Perşembe günü yaptığı açıklamada, son 24 saat içinde 8'i Gazze Şeridi'ndeki kara çatışmalarında olmak üzere 38 askerin yaralandığını bildirmiş , geri kalan askerlerin ise yaralarının yerleri açıklanmamıştı. işgal ordusunun resmi internet sitesinde yayınlanan verilere göre.
Veriler, "savaşın başladığı 7 Ekim'den bu yana yaralanan asker ve subay sayısının dün (24 Ocak 2024 Çarşamba) 2.710'dan 2.748'e yükseldiğini" gösteriyor. Çarşambadan beri.
İşgal ordusu ayrıca "418 kişinin ağır, 719 kişinin orta, 1.611 kişinin de hafif yaralandığını" belirtti.
Gazze Şeridi/Anadolu'daki İsrail ordusu askerleri
Ayrıca, "Gazze Şeridi'ndeki kara çatışmalarında yaralananların sayısı Çarşamba günü 1.250'den 1.258'e yükseldi." Böylece Çarşamba gününden bu yana Gazze Şeridi'ndeki kara çatışmalarında 8 kişi yaralandı.
İsrail işgal ordusunun verilerine göre, "38'i ağır, 253'ü orta ve 105'i hafif olmak üzere 396 asker ve subay halen hastanelerde tedavi görüyor."
İsrail işgal ordusunun, savaşın başladığı 7 Ekim'den bu yana öldürülen subay ve asker sayısının 219'u Gazze Şeridi'nde kara savaşının başladığı 27 Ekim'den bu yana olmak üzere 556'ya yükseldiğini açıklaması dikkat çekiyor. aynı ay.
Striptiz'de suçları devam ediyor
Perşembe günü erken saatlerde Gazze Şeridi Sağlık Bakanlığı, işgalcilerin Gazze Şehri'nin güneyindeki Kuveyt Döner Kavşağı kavşağında yardım almak için bekleyen binlerce aç insana karşı yeni bir "katliam" gerçekleştirdiğini , 20 vatandaşın öldüğünü ve 150 kişinin yaralandığını söyledi.
Bakanlık sözcüsü Eşref El Kudra, yaptığı açıklamada, "İsrail işgali, Gazze'deki Kuveyt kavşağında insani yardım bekleyen binlerce aç insana karşı yeni bir katliam gerçekleştiriyor" dedi. Filistinliler ve 150 kişi de yaralandı.”
Güncellenme Tarihi : 26.1.2024 21:58