İsrail'in Lübnan'daki bombardıman yıkımı uydudan görüntülendi

1 dk okuma
İsrail'in Lübnan'daki bombardıman yıkımı uydudan görüntülendi

Hızlı Özet

Bölge kaynakları, Ayta eş Şab'daki yıkımın 2006'daki savaşla karşılaştırılabilir olduğunu ifade ediyor.

İsrail'in Lübnan'da yol açtığı yıkım uydu görüntülerinde..

İsrail'in Lübnan'da düzenlediği bombardımanların sebep olduğu yıkım uydu görüntülerine yansıdı.

İsrail'in aylar süren hava saldırılarının ardından Lübnan'ın Ayta eş Şaab köyünün büyük bölümünün harabeye döndüğünü gösteren uydu görüntüleri servis edildi.

Bu haber 1164 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlk 30 dakika hayat kurtarıyor! Griple karıştırılabiliyor
Gündem

İlk 30 dakika hayat kurtarıyor! Griple karıştırılabiliyor

Uzmanlar, yaz sıcaklarında görülen sıcak çarpmasının hayati risk taşıdığına dikkat çekerek, ilk 30 dakika içinde uygulanacak doğru soğutma müdahalesinin hayat kurtardığını belirtti. Prof. Dr. Asım Kalkan, özellikle 11.00-16.00 saatleri arasında güneşe maruz kalınmaması ve belirtilerin ciddiye alınması gerektiği uyarısında bulundu.

Habervitrini13187 Görüntüleme
Flaş.. Türkiye, Somali'deki uzay üssünün inşasına başladı
Gündem

Flaş.. Türkiye, Somali'deki uzay üssünün inşasına başladı

Haberde, projenin resmi olarak Aralık 2025'te başlatıldığı ancak Ankara'nın tesisin planlaması üzerinde uzun yıllardır çalıştığı belirtildi.

Habervitrini13810 Görüntüleme
İran'ın  Gizli yer altı nükleer tesisi büyümeye devam ediyor.
Gündem

İran'ın Gizli yer altı nükleer tesisi büyümeye devam ediyor.

Yeni uydu görüntüleri, geçen yılki ABD saldırılarından sonra Natanz, İsfahan ve Fordow'da çok az hareketlilik görülmesine rağmen, IAEA müfettişlerinin ziyaretine izin verilmeyen Zagros Dağları'ndaki yeraltı sahası 'Kazma Dağı'nda hareketlilik olduğunu gösteriyor.

Habervitrini11825 Görüntüleme
Halk plajına giriş bedava, lahmacun 125 lira
Gündem

Halk plajına giriş bedava, lahmacun 125 lira

Kültür ve Turizm Bakanlığı, tatil bölgelerindeki fahiş fiyatlara karşı halk plajlarıyla ekonomik bir alternatif getirdi. Bodrum'da bazı özel işletmelerde otopark 3 bin, lahmacun 2 bin 500 lirayı bulurken, bakanlık tesislerinde giriş ücretsiz sağlanıyor. Vatandaşlar bu plajlarda tüm gün otoparka 120 TL, lahmacuna 125 TL, şezlonga 400 TL ve hamburgere 450 TL ödüyor.

Habervitrini11704 Görüntüleme