Gündem
  • 24.1.2022 14:58

İstanbul'da kar nedeniyle mesai saatleri değişti.. İşte yeni mesai saati

İstanbul'da kar nedeniyle mesai saatleri değişti..

Yerlikaya, akşam saatlerinde kar yağışının daha da etkisini artıracağının altını çizerek, ulaşımın aksamaması için bu kararın alındığını da bildirdi. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika haberi: İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, artan kar yağışı sonrası mesai saatlerinin kamu kurum ve kuruluşlarında 15.30'a çekildiğini duyurdu. Yerlikaya, "Kıymetli İstanbullular, Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden alınan bilgiye göre İstanbul'da kar yağışı akşam saatlerinde yoğunlaşacaktır. Ulaşımdaki aksamalar dikkate alınarak kamu kurum ve kuruluşlarında, nöbetçi personel bırakılmak suretiyle mesailer; 15.30'da sona erecektir." dedi.

İSTANBUL'DA ÇALIŞMA SAATLERİNE 'KAR' AYARI

Önceki gün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı giderek etkisini artırıyor. Bugün İstanbul'da vortex etkisinin görüleceği ve akşam saatlerinde yağışın çok daha etkili olacağı hava radarlarında görülüyor.

Ulaşımda aksamaların yaşanmaması için bir dizi önlem daha alındı. Uçuşların bile durduğu İstanbul'da Vali Ali Yerlikaya Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

Kıymetli İstanbullular, Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden alınan bilgiye göre İstanbul'da kar yağışı akşam saatlerinde yoğunlaşacaktır. Ulaşımdaki aksamalar dikkate alınarak kamu kurum ve kuruluşlarında,nöbetçi personel bırakılmak suretiyle mesailer; 15.30'da sona erecektir.

Güncellenme Tarihi : 24.1.2022 15:05

İLGİLİ HABERLER