Asayiş
  • 27.8.2022 23:59

İstanbul'da tarihi operasyon: Bakan Muş 'Yakalanan en yüksek miktar' diyerek duyurdu

Ticaret Bakanlığı'na bağlı Gümrük Muhafaza ekipleri Ambarlı Limanına gelen konteynere yapılan operasyonda 2 ton 91 kg ağırlığında, 12.3 milyon adet captagon hap ele geçirdi. Ekipleri tebrik eden Ticaret Bakanı Mehmet Muş, bunun bugüne kadar ülkemizde ele geçirilen en yüksek captagon miktarı olduğunu bildirdi.
 

 
Ticaret Bakanlığı'na bağlı Gümrük Muhafaza ekipleri bugün tarihi bir uyuşturucu operasyonuna imza attı. İstanbul Ambarlı Limanına gelen ve transit olarak yurt dışına gidecek olan konteynere yapılan operasyonda 2 ton 91 kg ağırlığında, 12.3 milyon adet captagon hap ele geçirildi.
 
 
Gümrük Muhafaza ekiplerinin yaptığı uyuşturucu operasyonunun Ticaret Bakanı Mehmet Muş duyurdu.
 
 
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Muş, " İstanbul Ambarlı Limanına gelen ve transit olarak yurt dışına gidecek olan konteynere yapılan operasyonda 2 ton 91 kg ağırlığında, 12.3 milyon adet captagon hap ele geçirildi. Uyuşturucu kaçakçılığının organizatörü olduğundan şüphelenilen yabancı uyruklu şahıs yurtdışına kaçmak isterken Havalimanında yakalandı. Bugüne kadar ülkemizde ele geçirilen en yüksek captagon yakalamasında görev alan Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerini tebrik ediyorum" dedi.
 
 
 


 

Güncellenme Tarihi : 27.8.2022 23:07

İLGİLİ HABERLER