Gündem
  • 7.6.2004 00:46

İŞTE 59 KİLO OLDUĞUNU İDDİA EDEN SİBEL CAN

Üç çocuk annesi olan Sibel can, son 7 aydır sıkı diyette olduğunu belirtti ve zayıflama sırlarını açıkladı.Bir dönem aldığı fazla kilolarla dikkat çeken Sibel Can, sıkı bir diyet yapıyor. Yaklaşık 7 aydır diyette olduğunu belirten Can, ‘Deli inadım vardır. Kilo vermeye başladığım zaman beni kimse durduramaz. 6 kilo verdim ve şu anda 59 kiloyum. Her gün mutlaka 3 tane kivi yiyorum. Elma, haşlanmış sebze, diet yoğurt, süt, tavuk, balık yiyorum. Haftada sadece 2 kere kırmızı et yiyorum. Bol bol yüzüyorum’ dedi.

KONSERDE İLGİ BÜYÜKTÜ
Isparta Belediyesi tarafından organize edilen ve 3 gün sürecek olan 5. Uluslararası Gül, Halı, Kültür ve Turizm Festivali'nin ikinci gününde ünlü sanatçı Sibel Can sahne aldı.
Atatürk Stadyumu'nda dün akşam saat 08.00'de gerçekleştirilen konsere Kültür ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu, Isparta Valisi İsa Parlak, Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, AK Parti Isparta milletvekilleri, çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. Gecede havai fişek gösterileri ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden temin edilen ışıklı araçlar renkli görüntüler oluşturdu. Konserde sahneye önce mahalli sanatçı Başkal çıktı. Saat 11.30'da sahne alan ünlü sanatçı Sibel Can ise sevenlerine coşku dolu saatler yaşattı. Konseri izlemeye gelen vatandaşların stadyum içine alınması nedeniyle büyük izdiham yaşanırken sanatçı Sibel Can, vatandaşlardan sakin davranmalarını istedi.
Öte yandan, Kültür ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu sahneye gelerek Sibel Can'a çiçek takdim etti. Sibel Canı'ı tekrar Isparta'da görmek istediğini söyleyen Bakan Mumcu, tüm Ispartalılar'ın festivalini kutlayarak iyi eğlenceler diledi. Yaklaşık 20 bin kişinin izlediği konser saat 01.00 sıralarında son buldu.

 

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:20

İLGİLİ HABERLER