Yaşam
  • 30.5.2015 11:22

İşte Arda Turan'nın son gözdesi Aslıhan doğan

İspanya'nın Atletico Madrid takımında top koşturan Arda Turan, Türkiye'ye bir geldi pir geldi! Çeşme'nin ardından İstanbul'un tadını çıkaran yıldız futbolcu, gece-gündüz Aslıhan Doğan'la gezdi. Arda Turan, önceki akşam sosyetik güzelle 3 ayrı mekan dolaşıp sabahın ilk ışıklarına dek eğlendi.Adının anıldığı Sinem Kobal, Burcu Esmersoy, Selin İmer ve İdil Fırat için 'arkadaşım' diyen Arda Turan, dostlarına bir yenisini ekledi. Yıldız futbolcu, gece gündüz gezdiği Aslıhan Doğan için de aynı şeyi söyledi.

İlk durakları olan Asmalımescit'teki Soho çıkışı objektiflere takılan ikili, rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Hatta Aslıhan Doğan ve Arda Turan, birlikte çektirdikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşmaktan da çekinmedi. Geçtiğimiz ay geldiği İstanbul'da yine Doğan'la görüntülenen yıldız futbolcu, yıllar önce de adının aşk haberlerine karıştığı sosyetik güzel için "Arkadaşım" dedi.

Böylece Arda Turan'ın 'en yakın arkadaşlarının sayısı 5'e çıktı! Adı Aslıhan Doğan'ın yakın arkadaşı Selin İmer'le anılan yıldız futbolcu, sosyetik güzel için de "Arkadaşım" demişti...Arda Turan, yediği içtiği ayrı gitmeyen Burcu Esmersoy ve Madrid'deki evinde kalan bir diğer sosyetik İdil Fırat için de aynı kelimeyi kullandı: "Arkadaşım!"

Arda Turan, evliliğin eşiğinden döndüğü Sinem Kobal'la ilişkisine de ilk başta "Arkadaşım" demişti. Adının anıldığı güzeller için sürekli aynı kelimeyi kullanan Arda, aldığı lakaplar arasına da böylece bir yenisini ekledi: "Arkadaş canlısı!"

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:09

İLGİLİ HABERLER