Gündem
  • 24.1.2022 11:16

İşte Avukat Dilara Yıldız'ın öldürülme anı

Avukat Dilara Yıldız öldürülmüştü! Cinayetin görüntüleri ortaya çıktı..İstanbul'da 29 yaşındaki avukat Dilara Yıldız'ın eski nişanlısı tarafından öldürülmesine ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde, genç kadının endişeli olduğu, şüphelinin bir anda yere doğru ittiği Yıldız'a peş peşe ateş ettiği, polis ekiplerini görünce yere yatarak teslim olduğu yer alıyor.

Son dakika haberi: Avukat Dilara Yıldız öldürülmüştü! Cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul'da eski nişanlı tarafından öldürülen avukat Dilara Yıldız'ın öldürüldüğü anların görüntüleri ortaya çıktı...

Eski nişanlısı tarafından katledilmişti! Avukat Dilara Yıldız cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı

Tuzla'da 10 Ocak 2021 tarihinde 29 yaşındaki avukat Dilara Yıldız, eski nişanlısı Oktay Dönmez tarafından silahla vurularak öldürülmüştü.

TUTUKLANDI

Olayın ardından gözaltına alınan Dönmez, 'tasarlayarak öldürme', 'silahla yağmaya teşebbüs', 'silahla cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklanmıştı.

SİLAHLA HAVAYA ATEŞ EDECEĞİNİ, CİNNET GEÇİRİP NİŞANLISINI VURDUĞUNU SÖYLEDİ

Şüpheli sorgusunda, olaydan 1 yıl önce avukat ararken tanıştıklarını ve aralarında duygusal yakınlık olduğunu söyleyerek, "Nişanlandık. Nişanlı olduğumuz süre boyunca almış olduğu para ve altınları vermedi. Olay günü mekana gittiğimizde mafya kılıklı 2 adam yanımıza geldi. Bu adamların silahlı olduğunu düşündüm. Karşımda oturan genç adam ayağa kalkınca bana sıkacağını düşündüm. Elimi belime atıp havaya 2 el ateş etmeyi düşünüyordum. O anda Dilara panikledi, ben de cinnet geçirdim ve ne olduğunu anlayamadım" demişti.

Şüpheli Oktay Dönmez’in cinayetten 10 gün önce çilingire kapıyı açtırarak Dilara Yıldız’ın evine girdiği ve 10 gün boyunca Yıldız’ın eve gelmesini beklediği ortaya çıkmıştı.

Güncellenme Tarihi : 24.1.2022 11:26

İLGİLİ HABERLER