Gündem
  • 30.6.2007 17:14

İŞTE BARIŞ AKARSU'NUN BUGÜN YAYINLANAN RÖPORTAJI

Muğla'nın Bodrum İlçesi’nde geçirdiği trafik kazasında yaralanan sanatçı Barış Akarsu'nun sağlık durumu çok ciddi.

Sanatçının tedavi gördüğü özel Bodrum Hastanesinde görevli Op. Dr. Abdullah Servet, solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakımda tutulan Akarsu'nun kafatasında çok sayıda kırık olduğunu belirterek şunları söyledi:


“Hastamızın en yüksek derecede hayati tehlikesi var. Beyin cerrahisinde kafa yaralanmalarının en ağırı. Hasta tam komada geldi. Aynı zamanda kalp ve solunum yoktu. Burada tedaviyle yeniden hayata döndürüldü. Solunum makinesine bağlandı ve kafa tomografisi çekildi. Kafasında ve yüzünde çok sayıda kırık var. Beyin kanaması yok. Yaygın beyin ödemi, beyin eziklikleri var. Bu, ameliyatla tedavi edilecek bir durum değil. Yoğun bakımda tedavisi devam edecek. Anti ödem tedavisi sürüyor. Bu tedavinin sonunda kesin bir şekilde konuşacağız. Onu geri döndürünceye kadar yoğun bakımda tutacağız. Beyin, uzunca süre oksijensiz kalmış. Bu travmada beynin uzun süre oksijensiz kalması, ödem oluşmasında ek bir faktör. Felç durumu ile ilgili kısmi bilinç döndükten sonra kesin konuşabiliriz. Beyindeki yaralanma belli bir bölgede olursa, bu yaralanma, bunu oluşturur diyebiliriz. Ancak yaralanma yaygın olduğu için hangi bölgelerde ne gibi etki bırakacağını şu anda söylemek mümkün değil.” 
 
İKİ ARKADAŞI ÖLDÜ
Muğla'nın Bodrum İlçesi’nde dün gece meydana gelen kazada, sanatçı Barış Akarsu ağır yaralanmış, 2 kişi ölmüştü. Bodrum-Torba karayolu kavşağında meydana gelen trafik kazasında “Yalancı Yarim” adlı dizinin çekimleri için Bodrum'a geldiği bildirilen rock müziği sanatçısı Barış Akarsu ve 2 arkadaşının bulunduğu 48 UK 556 plakalı otomobil, Halil İbrahim Çetin yönetimindeki 34 AT 9921 plakalı kamyonla çarpıştı.
Kazada, otomobilde bulunan Zeynep Koçak (20) ve Nalan Kahraman (37) yaşamlarını yitirdiler. Kazada ağır yaralanan Akarsu, kaldırıldığı Özel Bodrum Hastanesi'nde ameliyata alındı.
Sanatçı Akarsu, Akademi Türkiye adlı yarışmayla tanınmıştı.
 
İŞTE BUGÜNKÜ YENİ ŞAFAK’IN TELEVİZYON SAYFASI’NDA, GÜLDEN TÜMER’İN BARIŞ AKARSU İLE YAPTIĞI RÖPORTAJ
 
Saçımı kestirmem küpemi çıkarmam
Yeni bir dizide oynayabileceğini ancak rol için şeklini değiştirmeyeceğini söyleyen Barış Akarsu, “Bir rol için saçımı kestirmem küpemi de çıkarmam” dedi
 
Akademi Türkiye adlı yarışmayla adını duyuran ve ardından Yalancı Yarim dizisiyle ününü artıran Barış Akarsu, bundan sonra da müzikle oyunculuğu bir arada götürmeyi düşünüyor. Ancak “Benim için önce müzik gelir” diyen Akarsu, her şeyi müzik için yaptığını da dile getiriyor. Dizinin başarılı bir biçimde devam ettiğini ifade eden Akarsu, öte yandan Ağustos ayının sonunda çıkacak üçüncü albümü için de harıl harıl çalışıyor. Yaz aylarında dizinin Bodrum'a taşınması nedeniyle Bodrum'da tatille dizi çalışmalarını birlikte sürdüren sanatçı öte yandan da konserler veriyor. Bu diziyi sevdiğini ve keyifle rol aldığını belirten Akarsu; “Bundan sonra da beni başka şekle sokulmadığım dizilerde görebilirsiniz” diyor. Uzun saçlı, küpeli rollerde oynayabileceğini söyleyen Akarsu; “Müzisyen bir karakter olabilir. Ya da ben hep kahramanları sevmişimdir. Bir kahramanı canlandırabilirim. Ancak benim bazı kıstaslarım var. Karakter ve kişiliğimin dışına çıkmayan şekil ve şemalimi bozmayan işleri kabul edebilirim. Benim için öncelikle müzik gelir. Ben her şeyi müzik için yapıyorum” şeklinde konuşuyor.
 
DİZİMİ SEVİYORUM
Barış Akarsu ve Merve Sevi'nin başrollerini üstlendiği ve Akarsu'nun severek oynadığını söylediği Yalancı Yarim'in bu akşamki bölümü şöyle; Otelden kovulduğunu düşünen Naz eşyalarını toplar. Tarık Naz'ın kovulduğunu öğrenince Nesrin'le konuşur ve işe geri dönmesini sağlar. Hulusi otele gelince Naz, Tarık'ı Hulusi'den saklamaya başlar. Nesrin Naz'ı arar ve akşam bir partiye gidip çello çalacağını söyler. Naz bir arabaya biner ve partinin yapılacağı mekana doğru yola çıkar. Tarık tanınmamak için şapka ve gözlük takmıştır. Naz şoförün girdiği ıssız yoldan korkup, kaçırıldığını düşünür.
O sırada Tarık gözündeki gözlüğü ve şapkasını çıkarır. Naz Tarık'ı şoförü olarak karşısında görünce şok olur.
 
BARIŞ AKARSU’NUN ROL ALDIĞI ‘YALANCI YARİM’ ADLI DİZİ, BU AKŞAM SAAT 20.00’DE STAR’DA

SÜPERPOLİGON

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:45

İLGİLİ HABERLER