Asayiş
  • 30.1.2016 13:10

İşte Cizre'deki o binada bulunan ölü PKK'lılar

HDP’lilerin sözde sivil yaralıların olduğunu iddia ettiği bina PKK’nın bölgedeki ana karargahı çıktı. Yaralıların bulunduğu 23 numaralı binaya 3 yıldır PKK’lıların kimseyi yaklaştırmadığı, yabancı teröristlerin buraya giriş yaptığı belirlendi.
İçeride 6 ceset bulunurken 16 kişinin de yaralı olduğu iddia ediliyor.
Devletin ambulanslarına ateş açıp binaya yaklaştırmayan teröristler sadece HDP'li belediyenin ambulanslarını kabul edebileceklerini belirtti. Güvenlik güçlerinin silahsız olarak teslim alınması teklifini de kabul etmeyen teröristler, sosyal medya üserinden propoganda yapıyor.
HDP'lilere evden ceset resmi olarak üzerine battaniye örtülmüş bazı kimselerin resmini yollayan teröristler bu kez de susuzluktan kırıldıklarını idida etti.
6 kişinin yaşamını yitirdiği bodrumda 16 yaralı ve eli silahlı 9 terörist bulunuyor.
Yaralıların isimleri şöyle: Mahmut Yavuzel, Feride Yıldız, Ferhat Saltıkat, Ali Fırat Kalkan, Mustafa Vartiyak, Tahir Çiçek, Rıdvan Ekinci, Dersim Aksay, İslam Balıkesir, Serdar Pişkin, Ferhat Karaduman, Sultan Irmak, Sercan Uğur, Rohat Aktaş, Fehmi Dinç.

9 PKK'lının ismi ise şöyle: Hacer Aslan, Gülistan Üstün, Sakine Şiray, Berjin Demirkaya, Ramazan İşçi, Mahmut Duymak, Kasım Yana, Osman Gökhan, İzzet Gündüz.

ÖNCE BU SORULARA CEVAP VERİN!
Şimdi bazı sorular soralım:

1- Bir hafta boyunca tank ve toplarla ağır bombardımana tutulan bu bina nasıl oluyor da hala ayakta ve içindekiler sağ kalıyor.
2- Bombardıman altındaki binadakiler nasıl oluyor da ikide bir gazete ve TV'lere uzun uzun demeçler verebiliyor. 
3- Eğer içeridekiler sivilse, neden daha ilk günden (BBC yerine) 155'i arayıp polisten yardım istemiyor, ellerinde beyaz bayraklarla çıkıp polise veya askere gitmiyorlar? Bir haftadır neyi bekliyorlar?
4- Siviller "Teslim olmayacağız, direnmeye devam edeceğiz" açıklaması yapar mı?
5- HDP'li vekillerin tek derdi "insanı yaşatmak, yaşamı savunmak" ise neden yalan yanlış bilgilerle kamuoyunu yanıltmak yerine teslim olmalarını istemiyorlar? Böylece sivil değil silahlı militanlar bile olsalar, en azından canları kurtulmuş olmaz mı? Devlet alıp tedavi eder, sonra yargılar ve hapis cezasını çekerler. Ama ölmezler.

İşte o evden görüntüler..

NOT : BU FOTOĞRAFLAR EVDEKİ TERÖRİSTLER TARAFINDAN PKK MEDYASINA YOLLANDI.
BUNLAR GERÇEK DE OLABİLİR MİZANSEN DE OLABİLİR.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:27

İLGİLİ HABERLER