Gündem
  • 1.12.2004 00:37

İŞTE ÇOCUKLARINA HEM ANNELİK HEM BABALIK YAPAN HOLLYWOOD ÜNLÜLERİ...

Onlar, evlat edindikleri ya da dünyaya getirdikleri çocukları babasız büyütmekte hiç zorlanmıyorlar. Çocuklarına annelik yaptıkları gibi, babalık da yapıyorlar. Ve durumlarından şikayetçi değiller.

KATE MOSS Kate Moss, podyumlarda güzelliği ve çekiciliğiyle kadın erkek herkesi büyülemişti. Kadınlar, onun düzgün kusursuz vücuduna imrendiklerini de gizlemiyorlardı. Ünlü manken 2001 yılının sonunda dergi yöneticisi sevgilisi Jefferson Hack’den hamile kalınca, onu kıskanan kadınların yüzleri güldü. Kate Moss’un artık incecik vücuduyla övündüğü günler sona ermişti. 2002 yılının Eylül ayında kızı Lila Grace dünyaya geldi. Kısa bir süre sonra da Kate Moss, kızının babasıyla olan ilişkisini sona erdirdi. Şimdi, sevgili kızının hem annesi hem de babası olmak, Kate Moss’a sıkıntı değil, gurur veriyor.

ANGELINA JOLIE Babasız çocuk büyüten yıldızların arasında Angelina Jolie’nin özel bir yeri var. Genç yıldız, Kamboçya’da tanıdığı kimsesiz bir çocuğu evlat edindi. Küçük Maddox, Angelina Jolie için herkesten, her şeyden daha önemli. Angelina Jolie, ikinci eşi Billie Bob Thornton’dan ayrıldıktan sonra, Maddox’a daha da bağlandı. Genç kadın şimdi Kamboçyalı oğluna bir kardeş kazandırmak için Moskova’daki evlat edindirme kurumlarıyla temas halinde. Eğer her şey yolunda giderse, Maddox’a Moskova’dan bir kardeş gelecek. Yıldız bir erkek çocuğun baba özlemi duyacağının da bilincinde. Ancak, oğlunu öz evladı gibi benimseyecek bir erkekle karşılaşmadıkça, oğluna hem anne, hem baba olmayı sürdürecek.

HEIDI KLUM Alman model Heidi Klum, hamile olduğunu öğrendiği gün, sevgilisi Flavio Briatore bebeğin babası olmadığını iddia ederek ilişkiyi noktaladı. Heidi Klum, hastanede doğum yaparken, elini tutup ona cesaret verecek kimse yoktu. Buna rağmen, moralini bozmadı. Kızı Leni’yi tek başına büyütmeyi göze aldı. Bir süre sonra zenci şarkıcı Seal hayatına girince, Heidi Klum’un yüzü güldü. Küçük Leni babasız büyüyecek, ama mutsuz olmayacağı kesin.

PAMELA ANDERSON ‘Sahil Koruma ‘ dizisinin eski oyuncularından Pamela Anderson, hiç kuşkusuz dünyanın en seksi kadınlarından biri. İki çocuk dünyaya getirmiş olmasına rağmen, vücudunda en küçük bir değişiklik yaşamadı. İki oğlu Brandon ve Dylan’a iyi bir anne olmak için de pek çok zevkinden fedakarlık yapıyor. Gece hayatını çok sevmesine rağmen, küçük oğullarını yalnız bırakmaya kıyamadığı için artık geceleri de evinde oturuyor. Kocasından ayrıldıktan sonra iki erkek çocuğun tüm sorumluluğunu üstlenmek, Pamela Anderson’a zor gelmedi. O hayatından memnun. Çocukları da. 

Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:22

İLGİLİ HABERLER