Spor
  • 14.8.2018 10:54

İşte Cocu'nun Benfica maçı ilk 11'i

Temsilcimiz Fenerbahçe, UFEA Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turunda 1-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında Benfica'yı bu akşam konuk ediyor. Son 9 sezondur Şampiyonlar Ligi'ne katılamayan Fenerbahçe'de ilk hedef Benfica'yı en az iki farklı yenmek... Bu doğrultuda hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Phillip Cocu da 11'ini belirledi. Öte yandan Fenerbahçe'nin Avrupa'daki istatistiği ise dikkat çekti! Sarı-lacivertliler 20 yıl sonra bir ilk peşinde!

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 1-0 kaybettiği maçın rövanşında Portekiz ekibi Benfica'yı ağırlayacak. Lizbon'daki ilk maçı Franco Cervi'nin tek golüyle 1-0 kaybeden Fenerbahçe, rakibini elemesi durumunda play-off turuna yükselecek.Fenerbahçe'nin Benfica'yı elemesi için sahadan en az 2 farklı galibiyetle ayrılması gerekiyor. Sarı-lacivertliler, 90 dakikayı 1-0 önde tamamlarsa maç uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da gol olmazsa tur atlayan tarafı seri penaltı atışları belirleyecek.

Milliyet'in haberine göre; Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu, Benfica maçı 11'ini büyük ölçüde belirledi. İlk maça oranla hücum hattının değiştiği 11 şu şekilde:

VOLKAN DEMİREL

MAURICIO ISLA

ROMAN NEUSTADTER

MARTIN SKRTEL

HASAN ALİ KALDIRIM

MEHMET TOPAL

ELİF ELMAS

BARIŞ ALICI

 GIULIANO

ANDRE AYEW

ROBERTO SOLDADO

Fenerbahçe, Avrupa kupaları tarihinde daha önce ilk maçlarında yenildiği 29 tur mücadelesinde sadece bir kez rakibini geçti.

 

Güncellenme Tarihi : 14.8.2018 10:57

İLGİLİ HABERLER