Gündem
  • 16.10.2008 02:28

İŞTE FLÖRT UZAYINCA AYRILAN ÜNLÜLER!..

Magazin dünyasının çoğu ünlülerinde adeta evlilik fobisi var. Bazıları birlikte oldukları kişiyle evlenmeye karar vermesine hatta tarih belirlemesine rağmen bir türlü evlenemiyor. Kimi çift ise çoktan yollarını ayırdı.
MAİL İLE DUYURDU
İpek Tuzcuoğlu-Aziz Birsin: Bodrumlu otel sahibi Aziz Birsin'le 8 ay önce tanışan oyuncu İpek Tuzcuoğlu, sevgilisini onun oteline yerleşecek kadar çok sevdi. Ünlü oyuncu verdiği röportajlarda evlenmeyi çok istediğini söylüyordu. Bir süre sonra da 11 Ekim tarihinde Bodrum'da evlenecekleri haberi geldi. Ancak o nikah da kıyılamadı. Gerekçe olarak da damat adayının annesinin hastalığı gösterildi.
SONUNDA BİTTİ
Bergüzar Korel-Tan Sağtürk: Ünlü çift Haziran ayında evlenmeyi düşünüyorlardı. Sağtürk'ün sağlık sorunları nedeniyle nikahı Eylül ayına ertelediler. Ancak, evlilik gerçekleşmediği gibi iki ünlü kamuoyuna ayrıldıklarını duyurdular.
BİR DARGIN BİR BARIŞIKLAR
Oktay Kaynarca-Özgü Namal: Dört yıldır süren ilişkilerini bir türlü evlilikle noktalayamayınca ayrılmışlardı. Söylenenlere göre Özgü Namal evlenmek istiyor, Kaynarca istemiyordu. İki oyuncu, uzun süre ayrı kaldıktan sonra dostlarının araya girmesiyle geçenlerde barıştılar. Ne zaman evlenecekleri ise hâlâ belirsiz.
TARİH SORUN OLDU
Azra Akın-Kıvanç Tatlıtuğ: Uzun süren aşklarını bitirdikten sonra fazla ayrı kalamayan ikili geçen yıl barışmışlardı. Ancak nikah tarihinde bir türlü anlaşamadılar. Azra Akın bu yıl içinde, Tatlıtuğ ise gelecek yıl evlenmek istiyordu; sonunda ikinci kez ayrıldılar.
ANNESİ HASTAYMIŞ
Hande Yener-Kadir Doğulu: Her yıl evlenmeyi planlayan ancak verdiği nikah tarihini daha sonra değiştiren şarkıcı 14 Ekim'de kesin olarak evleneceklerini duyurmuştu. Nikah Bodrum'da yapılacaktı. Hatta davetliler için 3 uçak kiralandığı söyleniyordu. Ancak nikaha bir hafta kala, damat adayının annesinin hastalığı nedeniyle nikahın ertelendiği duyuruldu. (BUGÜN)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:21

İLGİLİ HABERLER