Spor
  • 15.7.2009 11:48

İŞTE, GÜNÜN TRANSFER BAMBALARI...

Tabata'nın yerine apranti Buonanotte (SABAH)
Gaziantepli Rodrigo Tabata'dan vazgeçtiğini resmen açıklayan Beşiktaş'ın River Plate'ten 1988 doğumlu Buonanotte'yi gündemine aldığı ileri sürüldü. Siyah- beyazlıların Arjantin kulübüne bonservis olarak 5.7 milyon Euro teklif ettiği iddia edilirken, River Plate'in rakamı az bulduğu ve teklifin artırılmasını istediği belirtildi.

At imzayı Fatih (SABAH)
Trabzon'un uzunca bir süredir gündeminde olan Fatih Tekke'nin bonservisini Zenit'ten aldığı bildirildi. Bu transfer için ince eleyip sık dokuyan ve kulübün kasasından para çıkmamasını isteyen başkan Sadri Şener bonservis işini çözdü. Tekke'nin bonservis bedelini Trabzonlu bir işadamının hallettiği kaydedildi. Bu gelişmelerden sonra gözler milli futbolcuya çevrildi. Fatih Tekke'ye Sadri Şener dün net bir mesaj gönderdi. 

Fener'e Altın Portakal (FOTOMAÇ)
F.Bahçe'nin Real Madrid'in yıldızı Arjen Robben için yaptığı girişimlerin olumlu sonuçlanmasının an meselesi olduğu bildirildi. Bilgi Üniversitesi'nin 2009-2010 akademik yılında başlatacağı "Spor Yönetimi Meslek Yüksek Okulu Programı"nın tanıtımı için İstanbul'a gelen Real Madrid Spor Okulu Genel Müdürü Butragueno, İspanyol kulübünün Hollandalı yıldızı Robben'in F.Bahçe'ye transferi konusunda şunları söyledi: "Real'de Sneijder dışındaki Hollandalılar gidecek. Şartlar oluşursa Robben, F.Bahçe'ye imza atabilir. Neler yaşanacağını hep birlikte göreceğiz." 

Trabzon'dan Tello bombası (FOTOMAÇ)
Yeni sezon için sol kanada mutlaka takviye yapmak isteyen Trabzonspor, aradığı ismi Türkiye'de buldu. Kulübü Beşiktaş'tan aldığı yıllık 1.3 milyon dolarlık ücretin artırılmasını isteyen ve buna olumsuz yanıt alan Rodrigo Tello, bordo-mavili kulübün markajına girdi. Trabzonspor'un, siyah- beyazlı yönetiminin rest çektiği Şilili yıldız için nabız yoklamaya başladığı ve transfer konusunda harekete geçmeye hazırlandığı iddia edildi.

Hleb Cimbom'a (FOTOMAÇ)
Transferin flaş takımı Galatasaray, Barcelona'nın elden çıkarmak istediği Hleb'in peşine düştü. Teknik direktör Frank Rijkaard bu transfer için bizzat devreye girecek ve Galatasaray'a gelmesi için yıldız oyuncuyu ikna etmeye çalışacak. Barça'da fazla forma şansı bulamayan 25 yaşındaki Beyaz Rus'un, Rijkaard'ın çağrısına olumlu yanıt vermesi bekleniyor.

Son iddia Afolabi (FOTOMAÇ)
F.Bahçe'nin Nijeryalı stoper Rabiu Afolabi'yle ilgilendiği ileri sürüldü. Sarı-lacivertlilerin, Lugano ile anlaşma çıkmaması halinde Sochaux'da forma giyen 29 yaşındaki oyuncuyu gündemine alacağı belirtiliyor. Fransız basınına yansıyan haberlere göre Afolabi'yi Hertha Berlin ve S. Liege de istiyor.

Borowski de zor (FOTOMAÇ)
Kanarya kime el atarsa değeri artıyor! Sarı-lacivertlilerin kadrosuna katmaya çalıştığı B. Münih'li Tim Borowski'nin eski takımı Werder Bremen'e dönebileceği bildirildi. Bild gazetesi, 1.94'lük kulenin yıllık 3 milyon euro istediğini duyurdu.

Derleyen: Özge AYDIN /SABAH

Honda için öneri günü (FOTOMAÇ)
Yardımcı antrenör Neeskens'in izleyip, beğendiği Keisuka Honda için yönetimin Hollanda 1. Lig kulüplerinden VVV Venlo'ya teklif yapacağı öğrenildi. Orta sahada gösterdiği performansla dikkat çeken Japon futbolcu, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada G.Saray'da oynayabileceğini belirtmişti. Yönetim, Hollanda kulübü ile bugün masaya oturması bekleniyor.

Zapo gün sayıyor (FOTOMAÇ)
Mustafa Denizli'nin yeni sezon kadrosunda düşünmediği isimlerden biri olan Zapotocny'nin, Kasımpaşa ile her konuda anlaştığı belirtildi. Radyospor'da Özgür Sancar ile Haber Özel programına katılan Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, "Zapotocny'nin menajeri resmi işlemleri tamamlamak için cuma günü geliyor" dedi.

Poulsen olmuyor rota Fabricio (TAKVİM)
Brezilya ve Almanya'da transfer çalışmaları yapan Aykut Kocaman önemli açıklamalar yaptı. Poulsen'le ilgili gelişmelerin olumsuz olduğu ifade eden Kocaman, Her şey bitmedi. Gerekeni sonuna kadar yapacağız" dedi.

Yeniden gideceğim

Ön libero mevkisi için Brezilya'da bir futbolcu izlediğini belirten Kocaman, "İlerki günlerde yeni seyahatlerimiz olabilir" dedi. Aykut Kocaman'ın ismini vermek istemediği yıldızın Cruzeiro'lu Fabricio olduğu belirlendi. 

Batuhan'a PSV ilgisi (HÜRRİYET)
BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin sistemine uymadığını ileri sürerek sezon başı kampına çağırmadığı Batuhan Karadeniz’e yurt dışından sürpriz bir talip çıktı. Hollanda’nın PSV Eindhoven takımı, uzun süredir milli takımlardan da izlediği genç golcü için önceki gün menajer Ahmet Bulut aracılığı ile siyah beyazlı kulübün kapısını çaldı. 

Aurelio’da son raund (MİLLİYET)
Uyuşmazlık Çözüm Kurulu tarafından Fenerbahçe Kulübü’ne 5 milyon 250 bin dolar tazminat ödemeye mahkum edilen Mehmet Aurelio için son karar Tahkim Kurulu’nun yarınki toplantısında verilecek.

'Yeni 10 Numara Yıldıray olabilir' (FANATİK)
Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını Ümraniye’de yaptığı antrenmanla sürdürürken, teknik direktör Mustafa Denizli basın mensuplarıyla sohbet etti. Transfer konusunda çarpıcı ifadeler kullanan Denizli, “Yıldıray Baştürk ilgilendiğimiz oyuncular arasında bulunuyor. Kendisinin de Türkiye’ye dönmek istediğini duyduk. Mutlaka bir 10 numarayla kadromuzu güçlendireceğiz. Yıldıray kriterlerimize uyan bir futbolcu. Kadromuza dahil edebiliriz” dedi.

Tıpış tıpış dönüyor! (HABERTÜRK)
Bugüne kadar sürekli olarak yüksekten uçan ve mangalda kül bırakmayan Lugano’nun bugün İstanbul’da olması bekleniyor. Uruguaylı yıldız ve menajeri sürekli olarak Avrupa’nın birçok ünlü kulübünün peşlerinde olduğunu belirtip Fenerbahçe yönetiminin teklifleri hep geri çevirdiler. Bunun sonucunda ısrarcı olmayan ve bekleme politikasını seçen Fenerbahçe yönetimi, kazançlı çıkan taraf oldu. Çünkü F.Bahçe’nin Lugano’ya verdiği parayı, Avrupa’da hiçbir kulüp veremedi. Bunun sonucunda da yıldız futbolcu geri dönmek zorunda kaldı.

 

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:16

İLGİLİ HABERLER