Spor
  • 26.2.2005 06:24

İŞTE İSPANYOL GAZETELERİNİN FENERBAHÇE YORUMLARI...

As Gazetesi, F.Bahçe’nin Anelka'yı transferine değinip "Anlaşılan sarı lacivertli takım, Avrupa’dan bir gölge transfer etmiş. Anelka, bir kez bile Milito’yu geçemedi. Milito’nun gölgesi bile olamadı" yorumunu yaptı.

F.Bahçe'nin Avrupa'da takıma güç katması için transfer ettiği Anelka'nın bekleneni veremediğine değinilirken, sarı lacivertli takımın ne İstanbul'da seyircisi önünde, ne de İspanya'daki deplasmanda iyi oynayamadığı görüşü vurgulandı. Gazeteler, "Fenerbahçe, öyle korkulacak bir rakip değilmiş. Adı var, futbolu yok. Ondan çok söz ediliyor ama futbolu, adına yetişmiyor" yorumlarında bulundu. İspanyol gazetelerinin başlıklarından seçmeler şöyle:

El Mundo Gazetesi

Stratejisi yoktu

Zaragoza
, Avrupa'da çok daha güçlü. Brezilyalı yıldız Alex’in tek golü F.Bahçe’yi kurtaramadı. Zaragoza, galibiyeti ceza sahası dışından attığı gollerle elde etti. Galletti ve Savio maçın kahramanları oldu. Rüştü iyiydi ama gollerde çaresiz kalmasının nedeni savunmanın kötü olmasıydı. F.Bahçe’nin rövanşı alacak stratejisi yoktu.

Equipo Gazetesi

İnanılacak gibi değil

Fenerbahçe
'nin yıldız futbolcularının sönük kalması inanılacak gibi değildi. Real Zaragoza, Fenerbahçe’yi eledi, şimdi bir sonraki turda Athletic Bilbao ile eşleşmeyi bekliyor. Kaptan Galletti ve Savio beklendiği gibi takımı ateşledi.

Diaridoas Gazetesi

Sıradaki gelsin

UEFA
sen ne güzel bir şeysin. Zaragoza, Fenerbahçe’yi elemekte hiç zorlanmadı. Meğer Fenerbahçe büyütüldüğü kadar değilmiş. Zaragoza, İstanbul ekibinden kat kat üstün bir futbol oynayarak onlara futbol dersi verdi. Şimdi sıradaki gelsin.

Marca Gazetesi

Zaragoza fazla geldi

F.Bahçe
'nin ne gol atacak, ne de oyun kuracak gücü vardı. F.Bahçe’nin geliştirdiği ataklar, tehlike bile yaratmadı. Türkiye’de lider durumda bulunan sarı lacivertli ekip Zaragoza’dan çok daha güçsüz bir takım. Zaragoza, F.Bahçe’ye fazla geldi.

Heraldo De Aragon Gazetesi

Munoz ipi çekti

Victor
Munoz, verdiği taktikle F.Bahçe’nin ipini çekmekte hiç zorlanmadı. F.Bahçe'nin futbol sevdası, 11 dakika sürdü. İstanbullular'ın hayalleri Galletti’nin golüyle erkenden yıkıldı. Finalde sahneye Savio çıktı ve attığı şutla sarı lacivertlileri dize getirdi.

El Periodico Gazetesi

Sahada konuşulur

Fenerbahçe
Savio’yu yine durduramadı. Zaragoza, Fenerbahçe’yi UEFA’da saf dışı etmekte zorlanmadı. Savio, Fenerbahçe’ye yetti. Futbol gazete başlıklarında değil, sahada konuşulur. 

Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:10

İLGİLİ HABERLER