
İşte Melo transferinde son durum
Juventus ile her konuda anlaşılmasına rağmen Melo'yu bir türlü ikna edemeyen sarı kırmızılılar, sonunda indirimi koparttı.Melo'nun menajerinin yarın yönetimle masaya oturarak son ayrıntıları görüşeceği öğrenildi.
Yeni sezon hazırlıkları için Çarşamba günü Florya'da topbaşı yapacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürerken İstanbul'a davet edilen Felipe Melo'nun menajeriyle anlaşma aşamasına gelindiği ve sezon açılışından önce bu transferin olumlu bir şekilde sonlandırılmasının planlandığı belirtildi.
Melo transferinde sona yaklaşan sarı kırmızılıların Brezilyalı futbolcunun menajeriyle pazarlık masasına oturacağı ve detayların konuşulmasının ardından pürüzlerin giderilerek Çarşamba gününden önce imzaların atılacağı öğrenildi.
Oussama Assaidi konusunda herhangi bir pürüz kalmadığı bu transferin de 2 gün içinde resmiyet kazanacağı ifade edilirken teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği Hamit Altıntop'un da istediği ücrette indirime gitmesi halinde bu transferin gerçekleşeceği belirtildi.
Alper Potuk konusunda da Eskişehirspor'la anlaşma yolunda önemli adımlar atan Galatasaray yönetiminin bu konuda da beklemeye geçtiği yıldız bir golcü transferiyle transferin tamamlanacağı vurgulandı.
Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:59