Gündem
  • 24.5.2006 10:00

İŞTE NİHAT DOĞAN'IN SEDA İÇİN YAZDIĞI AYRILIK BESTESİ

Seda Sayan ile 20 gün ayrı kaldıktan sonra geçtiğimiz cuma akşamı Beyaz'ın programında barışan Nihat Doğan, "Hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum" dedi. Ünlü magazinciler Müge Anlı ile Şenay Düdek'in her sabah Kanal-D ekranlarında sundukları 'Dobra Dobra' programına katılan Doğan, Seda Sayan'dan ayrı olduğu dönemde duygulu bir beste yaptığını açıkladı.

DÜNÜR NE ZAMAN GİDECEK?

"O kadar üzgündüm ki hayatımın en acı bestesi bu şarkı oldu" diyen genç sanatçı, hüzünlü şarkısını canlı yayında seslendirdi. Nihat Doğan, 'Gel Muradım Ol' isimli şarkıyı yeni albümüne koyacağını belirtirken, şarkıyı dinleyen Seda Sayan'ın göz yaşlarını tutamadığı öğrenildi.

Öte yandan Nihat Doğan, kendisine yöneltilen, "Seda Sayan'ı ne zaman isteteceksin?" sorusuna, "Zaten annelerimiz tanışıyor, birbirlerini seviyorlar. Hatta kendi aralarında, 'Torunumuz kız mı olsun, erkek mi olsun?' diye tartışıyorlar" şeklinde cevap verdi.

Hüzünlü beste

Bir hata yaptım

Üzdüm mü seni

Ben diken olayım

Sen gülüm ol

Gel muradım ol

Gece birlikte eğlendiler

Seda Sayan ile Nihat Doğan barıştıktan sonra ilk kez önceki akşam birlikte yemeğe çıktı. Arnavutköy'deki Eftelya restoranda başbaşa yemek yiyen ikili oldukça neşeli görünüyordu. Nihat Doğan'ın, yemek esnasında Seda Sayan'a bir alyans hediye ettiği görüldü. Daha önce de iki kez nişanlanan ünlü çift, restoran çıkışında soruları cevaplandırmadı.

 

(bugün)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:14

İLGİLİ HABERLER