Spor
  • 28.3.2023 12:28

İtalyanlar, Türkiye U21Milli Takımı'nın genç yıldızına hayran kaldı

İtalyanlar, Türkiye U21Milli Takımı'nın genç yıldızına hayran kaldı

U21 Milli Takımımız hazırlık karşılaşmasında Kosova U21 Milli Takımı ile karşı karşıya geldi. İtalyanlar, milli takımın genç yıldızına hayran kaldı.

Yedek kulübesinde ise, Kağan Moradaoğlu, Ertuğrul Çetin, Erdem Gökçe, Hakan Yeşil, Doğuhan Şimşir, Arif Kocaman, Kazımcan Karataş, Naci Ünüvar, Bertuğ Elmaz, Ali Demirel ve Yusuf Barasi yer aldı.

U21'DE LEVENT SÜRME DÖNEMİ

Türkiye U21 Milli Takımı'nda geçtiğimiz günlerde bir hoca değişikliği yaşandı. Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile yollarını ayıran kırmızı - beyazlılarda göreve Levent Sürme getirilmişti.

BERTUĞ FIRTINA GİBİ ESTİ

Mücadeleye Türkiye U21 Takımı çok hızlı başladı. Üçüncü dakikada Ali Barak'ın asistinde Bertuğ Yıldırım topu filelere gönderdi.

Bu golden beş dakika sonra ise, Bertuğ bu kez Emirhan'ın asistinde golü bularak farkı ikiye çıkardı.

Konuk ekip 35. dakikada Emerllahu'nun golüyle farkı bire indirdi. 42. dakikada Milli Takımımız'da Kenan Yıldız sahneye çıktı ve farkı bir kez daha ikiye çıkardı. İlk yarı böyle sona erdi.

İkinci yarıda Kosova'da Emerllahu bu kez penaltıdan topu filelere göndererek farkı bir kez daha bire indirdi. Mücadelede son sözü 89. dakikada Ravil Tagir söyledi ve Ay-Yıldızlılar sahadan 4-2 galibiyetle ayrıldı.

İTALYANLAR KENAN'A HAYRAN KALDI

Kariyerine Juventus'ta devam eden ve A Takım'a yükselmesine kesin gözüyle bakılan Kenan Yıldız, İtalyanları kendine hayran bıraktı.

İtalya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Tuttosport genç yıldız adayına, 'Kenan Yıldız Milli Takım'da şov yapıyor, Kosova karşısında sihir...' başlığıyla geniş yer ayırdı.

'EN PARLAK YETENEKLERDEN BİRİ'

Haberde 17 yaşındaki oyuncu için, 'Kosova karşısında 10 numarayı giydi. Juventus U19'un en parlak yeteneklerinden biri.Kosova maçı onun için çok olumlu geçti. Golün yanı sıra harika bir performans sergiledi. Rakip defans oyuncularını çıldırtacak derece top sürme yeteneği var.

JUVENTUS'TAN TWEET

İtalyan devi resmi sosyal medya hesabı üzerinden Kenan Yıldız'ı tebrik etti.

Mesajda şu ifadeler kullanıldı: 'Kenan Yıldız, Türkiye'nin Kosova'yı 4-2 yendiği maçta ülkesi adına gol attı. Bravo Kenan.'

 

Güncellenme Tarihi : 28.3.2023 12:32

İLGİLİ HABERLER