Gündem
  • 16.6.2005 13:05

JACKSON'U YENİ TAZMİNAT DAVALARI BEKLİYOR

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Jackson hakkında açılan davalar nedeniyle büyük maddi kayba uğradı.
 
İngiliz The Guardian gazetesinde çıkan bir habere göre Michael Jackson, tacize uğradığı iddia edilen çoçukların ailelerinin açacağı maddi tazminat davaları sonucunda büyük para cezaları ödeyecek.
 
Habere göre Jackson'ın bugüne kadar kendisine dava açan ailelere ödediği paraların ve bankalardan aldığı kredi ve borçların miktarı da 270 milyon doları buldu.
 
ABD'li şarkıcının avukatı şarkıcının artık erkek çocukları uyumaları için yatak odasına davet etmeyeceğini de açıkladı.
 
Jackson'ın avukatı, ''Michael, çocuk kalbi taşıyan çok kibar bir insan. Birçok kişiye karşı çok kibar davrandı. Birçok kişinin rahatça özel hayatına ve evine girmesine izin verdi. Bundan böyle artık böyle olmayacak'' dedi.
 
ABD'li pop şarkıcısı 46 yaşındaki Michael Jackson, 13 yaşındaki bir çocuğu taciz ettiği iddiasıyla hakkında açılan davada, kendisine yöneltilen suçlamaların tümünden bu hafta başında beraat etti.
 
California'da Santa Maria mahkemesinde görülen davada jüri, çocuk tacizi, çocuklara içki içirme, zorla alıkoyma, tehdit, komplo gibi 10 ayrı suçlamanın tümünden Jackson'ı masum buldu.

Michael Jackson'ın resmi internet sitesi
Özel Dosya: Müziğin asi çocuğu Michael Jackson

(cnnturk)

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:21

İLGİLİ HABERLER