Dünya
  • 26.7.2009 12:42

JACKSON'UN KAYIP 5.5 MİLYON DOLARI BULUNDU

Eski mali danışmanı Michael Jackson'ın kendisine 5.5 milyon dolar bıraktığını söyledi...

Michael Jackson ın eski mali danışmanı Dr. Tohme Tohme, pop kralının ölmeden önce kendisine 5.5 milyon dolar bıraktığını söyledi.
Michael Jackson ile kendisi arasında bir sır olduğunu söyleyen Tohme, parayı kendisi için sakladığı iddialarını reddetti. Parayı kendisi için saklamadığını söyleyen Tohme, parayı Michael’in ölmeden önce istediği gibi kimsenin bilmeyeceği şekilde sakladığını ve daha sonra da bu parayla ne yapacağını bilmediği için Jackson Ailesi’ne teslim ettiğini söyledi.

ÖZEL EŞYALARI DA KORUMA ALTINDA
Albüm kayıtlarından artan bu paranın Las Vegas’ta yaptırdığı ev için ayrılmış olabileceğini belirten Tohme, bu paranın bugüne kadar gizli kalma nedenini ise Jackson’ın kimseye bahsetmemesi gerektiğini söylemesine bağladı. Tohme, “Michalel Jackson’ın evinin açık artırmayla satılması gündeme gelince pek çok kişisel eşyasını da benden saklamamı istedi. Daha sonra açık artırmadan vazgeçince tüm kişisel eşyalarını koruma altına aldı” dedi.

NEVERLAND'İ KURTARAN DANIŞMAN
Geçtiğimiz yılın başında pop kralının mali danışmanlığını yapan Tohme, saklanan özel eşyaların da ailesine teslim edildiğini söyledi.
Jackson’un arkadaşlarının tavsiyesi üzerine ünlü şarkıcı ile çalışmaya başlayan Tohme, Michael Jackson’un evi ‘Neverland’in kurtarılmasında da büyük rol oynamıştı. Tohme’nin, Michael Jockson’un ölümünden önce müzik dünyasına eskisi gibi güçlü bir biçimde dönüş yapmaya hazırlandığı konserler dizisinde de büyük rol oynadığı belirtiliyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:05

İLGİLİ HABERLER