Yaşam
  • 6.1.2022 19:08

John Richardo Erkekler İçin Özel Tasarım Ayakkabı

John Richardo erkek ayakkabı tasarımları ile 40 yıldır kaliteyi ve konforu aynı anda müşterilerine sunmaya devam ediyor. Ayakkabıda kültürel değerimiz olan el işçiliğini yaşatma konusunda büyük bir görev üstlenen John Richardo sadece yurt içinde değil yurt dışında da ülkemizi başarıyla temsil ediyor.

Yüzde yüz deriden üretilen John Richardo erkek ayakkabı modelleri yanı sıra John Richardo kadın ayakkabı modelleriyle de ön plana çıkmaktadır. Yüzde yüz müşteri memnuniyeti olan deri ayakkabı modelleri sayesinde ayakkabı kaynaklı bir sorun yaşanması söz konusu olmuyor.  Kadın ve erkeklere özel üretilen bu tasarım ayakkabılar hem görsel hem de kullanım açısından öne çıkan özelliklerdendir.

Tarz severlerin tercihi John Richardo ayakkabılarını buradan inceleyebilirsiniz. Yeni sezon ve çok satılan ayakkabı modellerini www.johnrichardo.com sitesinden kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Neden John Richardo Ayakkabıları

 

Bir ayakkabıda aranan en önemli özellik hiç şüphesiz dayanıklılığıdır. Fakat bunun yanı sıra dikkat çeken ve fark yaratan bir ayakkabı olması da son derece önemlidir. John Richardo erkek ayakkabı modelleri ile başarılı bir şekilde müşterilerine vadettiği ayakkabı tasarımını ve rahatlığı sunuyor.

John Richardo kadın ayakkabı modelleriyle de aynı hassasiyet ve özveriyi gösteren firma satış sonrası desteğiyle de müşteri odaklı olduğunu kanıtlıyor. Bir marka olarak vizyonunu yansıtan John Richardo bir yandan kendini yenileyerek çağa ayak uydururken diğer taraftan da en önemli değerlerimizden olan el işçiliği zanaatını günümüzde yaşatmaya devam ederek başarıyla çalışmaktadır.

Dünya Lideri Olma Yolunda John Richardo

 

Asırlardır süregelen geleneklerimizi yaşatma misyonunu yüklenmesinin yanında dünyaya açılarak öncü olma yolunda da ilerleyen John Richardo önemli işlerin altına imza atmaya da devam ediyor. Hem fiziksel pazardan hem de internet üzerinden alışveriş imkânı tanıyan müşterilerine satış sonrası destekleriyle de farkını ortaya koymaktadır.

Bugün Dubai’den Paris’e, Londra’dan Moskova’ya birçok ülkede düzenlenmekte olan fuarlara katılarak ülkemizin adını duyurmaya devam eden firma başarıyla uluslararası pazarda da isim yapmaya son hızla ilerliyor.

Böylece hizmet ağını daha da genişleterek pek çok sektörde sponsorluklar da üstlenerek desteğini esirgememektedir. Kullanıcılarının geri dönüşlerini bir hayli önemseyen John Richardo her daim ürününün arkasında durarak çalışanlarına ve müşterilerine daha iyi bir hizmet sunmak için ciddiyetle çalışmaktadır.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 6.1.2022 19:08

İLGİLİ HABERLER