Spor
  • 14.3.2021 11:29

Jurgen Klopp: Ozan'a hiç zaman vermiyorsunuz, ben kendisinden memnunum

Jurgen Klopp: Ozan'a hiç zaman vermiyorsunuz

Milli futbolcumuz Ozan Kabak'ın ilk 6 haftadaki performansını değerlendiren Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp, "Haksız yere eleştiriliyor. Ozan'ın takıma uyum sağladığını düşünüyorum. Şimdiye kadarki performanslardan tamamen memnunum. Herkes ondan tüm sorunlarımızı bir saniyede çözmesini istiyor ve ona hiç zaman vermiyorsunuz" dedi.

Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp, Premier Lig'de Pazartesi günü oynanacak Wolverhampton maçı öncesi Ozan Kabak'ın performansıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ozan Kabak'ın haksız yere eleştirildiğini savunan Alman teknik adam, "Ozan'ın takıma uyum sağladığını düşünüyorum. İçinde yaşadığımız dünya bu. 20 yaşında bir çocuğu getiriyorsunuz ve herkes ondan tüm sorunlarımızı bir saniyede çözmesini istiyor ve ona hiç zaman vermiyorsunuz. Şimdiye kadarki performanslardan tamamen memnunum ve tabii ki herkes onun 20 yaşında inanılmaz bir yetenek olduğunu biliyordu, bu yüzden onu Virgil, Joe veya Joel'in yanında oynayamayacağımızı bir sorun olarak görmüyorum" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 14.3.2021 23:28

İLGİLİ HABERLER