Asayiş
  • 2.3.2005 19:09

KAÇARKEN KARAKOLA GİREN ŞAŞKIN HIRSIZ YAKAYI ELEVERDİ

TUNCER CENGİZ
İSTANBUL - Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali'ndeki sigara içme salonunda bir kişinin parasını ve cep telefonunu çalan Erdoğan Yanmış adlı hırsız, kaçmaya çalışırken karakoluna girince yakayı ele verdi.

Yanmış, girdiği binanın karakol olduğunu ancak karşısında polisleri görünce anladı.
Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali'nde fıkra gibi bir hırsızlık olayı yaşandı. İç Hatlar Terminali'ne gelen Erdoğan Yanmış, İç Hatlar Terminali geliş katındaki sigara içme salonunda bulunan Mehmet Akif Şentürk'ün çantasını çaldı. Olayı fark eden bir yolcu tarafından kovalanan Yanmış, terminal binasından çıkarak kaçmaya başladı. Farkında olmadan havaalanı karakolu yönüne doğru koşan Yanmış, karşısında polis memurlarını görünce neye uğradığını şaşırdı. Yanmış polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Suçunu itiraf eden ve yapılan üst aramasında Mehmet Akif Şentürk'ten çaldığı 300 YTL ile cep telefonu çıkan Yanmış'ta bir de kendi adına düzenlenmiş sahte pasaport bulundu.
Bakırköy Savcılığı'na sevk edilerek ifadesi alınan Erdoğan Yanmış, daha sonra tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi. Mağdur Şentürk'ün ise alkollü olduğu ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:12

İLGİLİ HABERLER