Asayiş
  • 10.8.2013 04:13

Kaçırdığı çocukla çatıya çıktı!..

Eski kayınbiraderinin çocuğunu Mersin'den kaçırdığı iddia edilen kişi, otomobille geldiği Eskişehir'de polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçtı. Kovalamacanın ardından aracını bırakarak çocukla, inşaat halindeki 5 katlı binanın çatısına çıkan şüpheli, 2,5 saat sonra aşağıya inmeye ikna oldu.

Eskişehir Çevre Yolu'nda kullandığı otomobille polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan F.B. (24), kovalamacanın ardından Emek Mahallesi'nde araçtan inip, yanındaki Z.Ş. (10) ile inşaat halindeki 5 katlı binanın çatısına çıktı.

Polis ekipleri, yanına kimseyi yaklaştırmayan F.B'yi ikna etmek için yoğun çaba sarf etti. Bu arada, söz konusu yere psikolog da getirildi. 2,5 saat sonra ikna olan F.B, önce yanındaki çocuğu aşağıya gönderdi, sonra da kendisi çatıdan indi.

Gözaltına alınan şüphelinin, mahkeme kararıyla boşandığı eşine verilen 3 yaşındaki kızını göremeyince, Mersin'in Bozyazı ilçesinde eski kayınbiraderinin oğlu Z.Ş'yi kaçırıp Eskişehir'e getirdiği öne sürüldü.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:52

İLGİLİ HABERLER