Spor
  • 25.6.2014 12:46

Kadıköy panteri Pancu yine devleşti

Romanya’nın Rapid Bükreş taraftarı takımları için seferberlik başlattı. Rapid takımı geçtiğimiz yıl Avrupa kupalarından men edilmiş ardından, ülkenin ikinci ligine düşürülmüştü. Kulüp 2014-15 sezonu için gerekli lisansı alabilmek CAS’a başvurdu. Ancak ekonomik sıkıntıda oldukları için dava paralarını çıkarmakta zorlandı.

Bunun üzerine harekete geçen taraftarlar internet üzerinden yardım kampanyası başlattı. Takımdan bazı futbolculara çağrıda bulunulurken, bu davetlerinin karşılığını aldılar. Açık artırmayla satışa çıkarılan formalar büyük ilgi görürken avukatlara ödenecek paranın büyük bir kısmı bu şekilde temin edildi.

CAS davasına bakan kulübün tuttuğu avukatlara toplam 30 bin euro ödenmesi gerekiyor. Kampanya ile şu ana kadar 20 bin euronun temin edildiği bildirildi. En önemli desteği ise eski Beşiktaşlı Daniel Pancu verdi. Siyah-beyazlı futbolseverlerin Kadıköy Panteri olarak hatırladıkları futbolcu 9 numaralı Rapid Bükreş formasını bağışladı.

Pancu ayrıca Beşiktaş’ta oynadığı dönemde giydiği siyah-beyazlı formayı da açık artırmaya sundu. Beşiktaş taraftarının on-line sistemde bu formayı satın aldıkları, bu formaya özellikle çok iyi bir para verildiği belirtildi. Rapid Bükreş’i eski bir Fenerbahçeli Viorel Moldovan çalıştırıyor. 

 

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:54

İLGİLİ HABERLER