Asayiş
  • 27.5.2022 11:40

Kadın öğretmen Derya Akgül'ün korkunç ölümü

Antalya’da direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra önce aydınlatma direğine çarpıp ardından da boş su tahliye kanalına uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında öğretmen anne ve kızı olay yerinde yaşamını yitirirken 4 yaşındaki küçük kardeş yaralı olarak kurtuldu. Yardıma koşan vatandaşlar tarafından erkek çocuk güçlükle araçtan çıkartıldı.

Antalya'da meydana gelen korkunç kazada otomobil sürücüsü öğretmen Derya Akgül (37) ile 7 yaşındaki Defne Akgül feci şekilde can verdi. 4 Yaşındaki oğlu Ilfaz Akgül ise vatandaşlar tarafından hurdaya döne araçtan çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Kaza, Alanya-Antalya Karayolu Serik Caddesi üzerinde meydana geldi. Derya Akgül idaresindeki otomobil kontrolden çıkıp önce yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı, ardından da yol kenarındaki su tahliye kanalına uçtu.

4683453.jpg

KEMER YERİNDE TOKA

Araçtaki incelemede, Derya Akgül’ün emniyet kemerinin bağlı olmadığı, kemerin takıldığı yerde ise toka olduğu görüldü. Derya Akgül'ün astsubay eşi Seydullah Akgül'ün, Ankara'da görev yaptığı bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

4683455.jpg

YARDIMA KOŞTU
Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Ardınadn yardıma koştu.. Korkunç kazanın ardından sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından araçtaki öğretmen anne Derya Akgül ile 7 yaşındaki kızı Defne Akgül'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatta kalmayı başaran 4 yaşındaki küçük kardeş Ilgaz Akgül ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Derya öğretmen ile kızı defne hayatını kaybetti, oğlu yaralandı! Korkunç  kazada kahreden detay - Yaşam Haberleri

MORGA KALDIRILDI

Korkunç kazanın ardından savcılık incelemesinin ardından anne kızın cenazeleri Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Derya Akgül'ün eşinin askeri personel olduğu, kendisinin ise Kurşunlu Mahallesi'nde bir okulda öğretmen olduğu ve görevden evine döndüğü sırada kazanın meydana geldiği kaydedildi.

Antalya'da feci kaza: Derya öğretmen ile kızı öldü, oğlu yaralı - Haber 7  GÜNCEL

ABLASINI CESEDİNİN ÜSTÜNDE OLMASINI İSTEMEDİM
Kazada 4 yaşındaki Ilfaz Akgün'ü kurtaran vatandaş, "Ciddi bir gürültü ve kaza sesine geldik. Kapı açıktı kadın dışarı fırlamıştı. Gözleri açıktı. Arka tarafta 2 tane çocuk vardı. 1 kız, 1 erkek. Erkek çocuk 4 yaşında olduğunu söylüyor bilinci açıktı. Kız çocuğu arabaya sıkışmıştı. Çocuk çok korkmuştu ağlıyordu. Erkek çocuğu çıkarttık çünkü ablasının cesedinin üzerinde oturmasını istemedim" dedi.
Kazayı öğrene Derya Akgün'ün meslektaşları ve yakınları sinir krizi geçirdi.

Güncellenme Tarihi : 27.5.2022 10:24

İLGİLİ HABERLER