Kağıthane'yi yakan 'Neron Ümit' lakaplı kundakçı tutuklandı

••2 dk okuma
Kağıthane'yi yakan 'Neron Ümit' lakaplı kundakçı tutuklandı

Hızlı Özet

“İstanbul Kağıthane’de son bir yıl içerisinde minibüs, motosiklet, kulübe ve işyeri başta olmak üzere birçok yeri kundaklayarak ateşe veren ve polis ekiplerince yakalanmasına rağmen adli makamlarca defalarca serbest bırakılan “Neron Ümit” lakaplı şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklama kararı sonrası ilçe sakinleri rahat bir nefes aldı.”






İstanbul Kağıthane’de son bir yıl içerisinde minibüs, motosiklet, kulübe ve işyeri başta olmak üzere birçok yeri kundaklayarak ateşe veren ve polis ekiplerince yakalanmasına rağmen adli makamlarca defalarca serbest bırakılan “Neron Ümit” lakaplı şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklama kararı sonrası ilçe sakinleri rahat bir nefes aldı.



Kağıthane'nin çeşitli semtlerinde “Neron Ümit” lakaplı 30 yaşındaki Osman M., son 1 yıl içerisinde minibüs, motosiklet, kulübe ve işyeri başta olmak üzere birçok yeri tinerle ateşe vererek kundaklamıştı. Son olarak şahıs, geçtiğimiz Cumartesi günü Hamidiye Mahallesi'nde bir binanın bodrum katını kundaklamıştı. Olayın ardından Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, itfaiye ekiplerinin “kundaklama olabilir” ihtimali üzerine çalışma başlatmıştı.





“Neron Ümit” sonunda tutuklandıYapılan çalışmalar sonucunda bodrum katın tinerle ateşe verildiğinin tespit edilmesi üzerine kundaklayan “Neron Ümit” lakaplı Osman M. (30) kıskıvrak yakalamıştı. Üst aramasında üzerinde pet şişe içerisinde tiner ele geçirilen şahıs gözaltına alınmıştı. Emniyette 4 adet “mala zarar verme”, 4 adet “hırsızlık”, 2 adet “yangın”, 2 adet “Ateşli silahlar kanununa muhalefet”, 8 adet “kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak”, 5 adet “yaralama” ve 3 adet “görevi yaptırmamak için direnme” suçlarından kaydı olduğu belirlenen ve Sadabad Polis Merkezi Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkartıldığı mahkemece “mala zarar verme” ve “genel güvenliği tehlikeye sokma” suçundan tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi.




 



Mahkeme her defasında serbest bırakmıştı



Suç makinesi şahsın kundaklama olaylarının ardından her defasında Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanmış, ancak mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı. Öte yandan şahıs vatandaşların araçlarının üstüne çıkarak zarar vermesi nedeniyle geçtiğimiz Kasım ayında da tekme ve tokatlarla dövülmüştü.




Bu haber 632 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

JD Vance, Netanyahu'nun yeniden seçilmesi için destek vermekten kaçındı.
Gündem

JD Vance, Netanyahu'nun yeniden seçilmesi için destek vermekten kaçındı.

ABD Başkan Yardımcısı JD Vance, Pazartesi günü yaptığı açıklamada, önümüzdeki hafta yapılacak seçimlerde Benjamin Netanyahu'nun yeniden seçilme yarışına destek vermeyi reddederek, kısa süre önce İsrail Başbakanı'na desteğini açıklayan Başkan Donald Trump'tan ayrıldı.

Habervitrini14321 Görüntüleme
Yunanistan'a bir darbe daha.. Hafter yönetimi Türkiye-Libya deniz anlaşmasını onayladı.. Fidan teşekkür etti
Gündem

Yunanistan'a bir darbe daha.. Hafter yönetimi Türkiye-Libya deniz anlaşmasını onayladı.. Fidan teşekkür etti

Reuters'a konuşan iki milletvekili, anlaşmanın ekonomik, siyasi ve ulusal güvenlik alanlarında stratejik avantajlar sağlayacağını belirtti. Kararla birlikte Libya ile siyasi ilişkilerin kesilmesine yönelik 2020 tarihli karar da yürürlükten kaldırıldı.

Habervitrini12974 Görüntüleme
Azerbaycan arasındaki krizin perde arkasında ne var?
Gündem

Azerbaycan arasındaki krizin perde arkasında ne var?

Azerbaycan'da okullardaki başörtüsü yasağıyla başlayan tartışma, Hakan Fidan ve AK Parti'ye yönelik suçlamalarla diplomatik gerilime dönüştü. Ankara ise krizi büyütmeme mesajı veriyor.

Habervitrini13392 Görüntüleme
Cübbeli Ahmet'ten büyü iddiası! "Kız talebeleri gece kaldırıp büyü yaptırdılar..."
Gündem

Cübbeli Ahmet'ten büyü iddiası! "Kız talebeleri gece kaldırıp büyü yaptırdılar..."

Cübbeli Ahmet Hoca, geçmişte yaptığı bir sohbet sırasında kendisi ve bazı din görevlilerinin büyüyle hedef alındığını iddia etti. Kız öğrencilerin gece saatlerinde büyü yaptırmak için kullanıldığını öne süren Cübbeli, Patrikhane hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Habervitrini10104 Görüntüleme