Yaşam
  • 8.8.2018 11:08

Kalp krizi geçiren Hakkı Bulut yoğun bakımda

Arabesk müziğin önemli isimlerinden Hakkı Bulut, sağlık sorunları nedeni ile hastaneye kaldırıldı.

Haberi sanatçının kızı Emel Bulut, Hakkı Bulut'un Instagram sayfasından duyurdu.

"Sevgili babamız Sn. Hakkı Bulut ani bir kalp rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda olup, birazdan kalp ameliyatı olacaktır. Siz sevenlerinden ailesi olarak dualarınızı esirgememenizi diliyoruz."

Hakkı Bulut hastaneye kaldırıldı

ONUR AKAY DA YAZDI

Onur Akay da Hakkı Bulut'un durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

“Arabesk müziğinin taçsız kralı hastaneye kaldırıldı! O, 61 albüm ve 1000 bestenin sahibi. İkimiz Bir Fidanız, Ben Buyum, Ben Tövbemi Geri Aldım, Son Mektup, İtirazım Var gibi şarkıların yazarı Hakkı Bulut, zor günler geçiriyor. Sağlık problemleri nedeni ile hastaneye kaldırılan değerli sanatçımıza anjiyo yapıldı ancak, stent takılacak damarı kalmamış ve damarı kopacak vaziyetteymiş.”

AMELİYATI İYİ GEÇTİ

KALP rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Hakkı Bulut, bugün acilen ameliyata alındı.

Sanatçı, Medical Park Hospital Bahçelievler Hastanesi’nde dört saat süren bir kapalı by-pass ameliyatı geçirdi. 
“İkimiz Bir Fidanız”, “Ben Tövbemi Geri Aldım”, “İtirazım Var” gibi unutulmaz şarkıların yazarı ve yorumcusu olan Hakkı Bulut, başarılı geçtiği açıklanan operasyonun ardından yoğun bakıma alındı. Sanatçının kızı Emel Bulut Gök “Her şey aniden oldu. Bir yorgunluk, sırt ağrısı hissettiğini söyledi. İş temposuna bağladık. Kontroller sonucu durumun sandığımız kadar basit olmadığını anladık” diye konuştu.

Bulut’un aynı zamanda menajerliğini de yapan kızı Sevgi Bulut ise şöyle dedi: “Doktorlar duruma pozitif bakıyor. Şah damarının tıkanık olmasına rağmen diğer üç damarı açıkmış.”

Güncellenme Tarihi : 8.8.2018 19:14

İLGİLİ HABERLER