Spor
  • 29.6.2008 06:33

KANARYA'DA YENGE KRİZİ!..

İspanyol golcünün menajerliğini de yapan Nuria'nın, Roma Manchester City ve Tottenham'ın teklifleri sonrası Güiza'ya İstanbul'a gitmeyelim" diye baskı yapmaya başladığı iddia edildi.

Fenerbahçe'de transferine artık kesin gözüyle bakılan Dani Güiza'yla ilgili sorunlar gün geçtikçe artıyor... İspanyol yıldızın Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performans nedeniyle fiyatının artmasından endişe duyan Sarı-Lacivertli yönetime bir kötü haber de 'Yenge'den geldi. Güiza'nın nişanlısı ve menajeri olan eski model Nuria Bermudez'in İstanbul'a gitmemesi için golcü futbolcuya baskı yaptığı belirtiliyor.

NURIA, AS GAZETESİ'NE KONUŞTU
Bermudez'in geçmiş yıllarda verdiği çıplak pozların Türkiye'de tepki çekmesinden endişe duyduğu için de böyle bir yol izlediği gelen haberler arasında. Ayrıca dün AS Gazetesine konuşan bayan menajer, Güiza'ya F.Bahçe'nin dışında Roma, Manchester City ve Tottenham gibi kulüplerin de talip olduğunu ve bu teklifleri değerlendirdiklerini açıkladı. AS Gazetesi ayrıca Güiza'nın maliyetinin 27 milyon dolar olduğunu yazdı.

CAREW'LE HEMEN TEMASA GEÇİLDİ
İngiliz basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe, John Carew'in transferi için Aston Villa'yla temasa geçti. Sarı-Lacivertli yönetimin Norveçli golcünün menajeri Per Flod'la görüşerek resmi teklif yaptığı iddia ediliyor. Fenerbahçe'nin Dani Güiza'nın transferinde engel çıkması durumunda, 7 milyon euro ödeyerek Carew'i alacağı da öğrenildi. Sarı-Lacivertliler, Inter'li Adriano konusundaki gelişmeleri de takip ediyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:16

İLGİLİ HABERLER