KAPSAL HAKEME YÜKLENDİ...
Oyuna istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Manisaspor teknik direktörü Reha Kapsal, gole kadar olan sürenin Galatasaray üstünlüğü ile geçtiğini söyleyerek, "Gereksiz bir telaş içerisindeyiz. Her topu olgunlaşmadan 3.bölgeye taşımaya çalıştık. İkinci devrede Momha ve Şener değişikliği yaptık. Son 10 dakikada Gabriel'i santrafor oynattık. Stoper olan santraforla oyun oynamaya çalıştık. Bunları bahane olarak saymıyorum. Bizim Galatasaray gibi kadroyu dengeleyecek bir futbolcu sayımız yok. Son 30 dakika tek kale oyun oynadık. Galatasaray'ın direkten dönen topu var kontra ataklara çıktıklarından bu normal" diye konuştu.
Futbolda hakem hatalarının olabileceğini belirten Kapsal, "Art niyet olmaması gerekir. Sahada doğru kararların verilmesi gerekir. Yan hakem arkadaş konsantre değildi maça. Aynı pozisyon Galatasaray'da olsaydı burası toz duman olurdu. Ortalık ayağa kalkardı. 1 puanla sezon sonunda düşen bir çok takım oldu. Fenerbahçe maçında da sıkıntı yaşadık. 30 haftadır bir takım penaltı atmaz mı? Maçın hakeminin formu çok önemli. Biz sadece hakemi hatalı bulmuyoruz. Bizde 30 dakika doğru oynamadık. Oyunun son bölümlerinde iyi oynayarak beraberliği hak etmiştik. Ama sonuçta mağlup olduk. Biz bunu telafi ederiz. Haftaya Kayserispor'u yenip puan alacağız" dedi.
Maçta bir gol atan Galatasaray'lu futbolcu Abdelkader Keita da, "Ben içeride dışarıda her zaman iyi futbol oynamak istiyorum" diye konuştu.
Baros'la mı yoksa Jo ile mi daha iyi anlaştıkları sorusu üzerine konuşan Keita, "Forvette kimin oynadıığı fark etmiyor. Bizim amacımız orta saha oyuncuları olarak onlara gol pası vermek biz bir grubuz. Defansif olarak oynamadık. Son dakikalarda yorgunluğunda etkisiyle geriye çekildik" şeklinde yanıt verdi.
Galatasaray'ı tebrik eden Manisasporlu futbolcu Ergin Keleş, "Oyunun genelinde çok fazla Galatasaray'ın bize üstünlük kurduğunu zannetmiyorum. Maçın ikinci yarısında daha baskılı ve golü isteyen taraf bizdik. Basit hatlar yaptık. Zaman zaman hakemlerde yapıyor. Galatasaray şampiyonluğa gidiyor. Galatasaray için şampiyonluk her ne kadar önemliyse bizim içinde ligde tutunmak o kadar önemli. İlk yarı da Isaac'ın 1 metre geriden çıkıp attığı gol verilmedi. Bu canımızı yakıyor. Bizim takım olarak yapmamız gereken daha çok gole dönük oynamamız. Maalesef ilerde gerektiği kadar çoğalamıyoruz. Bunun sıkıntını yaşıyoruz. Haftaya oynayacağımız maç bizim için çok önemli bir maç" diye görüş belirtti.