
KARAMEHMET'İN ERGENEKON SIRRI...
Taraf gazetesi bugünkü sürmanşet haberine “Karamehmet’in sırrı” başlığını attı. Ergenekon tutuklusu Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz’ün ifadelerinden yola çıkılan haberde Show TV ve Turkcell gibi büyük şirketlerin sahibi Çukurova Grubu’nun patronu Mehmet Emin Karamehmet’in “töhmet altında kaldığı” belirtildi. Taraf'ın haberi şöyle:
“Ersöz, bankacılık, medya ve iletişim sektörlerinde yatırımları olan Karamehmet’in 2003’te, dönemin Jandarma Genel Komutanı, Ergenekon zanlısı Emekli Orgeneral Eruygur tarafından kendisine yönlendirildiğini ve bu görüşmeyi kayıt altına aldığını açıkladı.
Ersöz’ün, Karamehmet’e “Komutanımızın selamı var” diyerek, bugün Ergenekon sanığı olan Tuncay Özkan’ın Karamehmet Medya Grubu’ndaki görevine iadesini istediği bilgisi, Karamehmet-Jandarma ilişkisi konusunda yanıt bekleyen iddialardan sadece biri..”