Karamollaoğlu Fatih Erbakan'a hakaret etti..

••1 dk okuma
Karamollaoğlu Fatih Erbakan'a hakaret etti..

Hızlı Özet

“CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday gösteren 6'lı masanın üyesi Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, KRT TV'de katıldığı programda Fatih Erbakan'ın sözlerine cevap verdi.”






Fatih Erbakan'ın sözleri Karamollaoğlu'nu çılgına çevirdi! Hakaret dolu sözler!



Cumhur İttifakı'na katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın açıkladığı gerekçeler Saadet Genel Başkanı Karamollaoğlu'nu çılgına çevirdi. Saadet liderinin hakaret içeren sözleri tepki çekti.



Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Cumhur İttifakı'na katılmalarına ilişkin "Karşı blokta sol, komünist, sosyalist, ateist fraksiyonların bir araya geldiklerini görmemiz. FETÖ ve PKK'nın desteğini görmemiz nedeniyle karşı bloğun kazanmasına vesile olmak istemedik" ifadelerini kullanmıştı.



KARAMOLLAOĞLU'NDAN HAKARET DOLU SÖZLER



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday gösteren 6'lı masanın üyesi Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, KRT TV'de katıldığı programda Fatih Erbakan'ın sözlerine cevap verdi.



'TERBİYESİZLİK! BU KADAR ÜÇ KAĞITÇILIK OLMAZ...'



Erbakan'ı üç kağıtçılıkla suçlayan Karamollaoğlu , ''Saçmalıyor. Bu kadar saçmalık olmaz. Kim Milli Görüş gömleğini çıkardı da siyonist gömleğini giydi. Biraz insaf et. Fatih'in bir tecrübesi yok. Cahilliğe bakın! Erbakan Hoca ilk koalisyonun SHP ile kurdu. Ne oldu da 2 gün içerisinde birden bire değişti. Bu konuda fazla bir şey söylemek istemiyorum. Çamur atmak haddine değil. Terbiyesini kuşanması lazım. Niye babasının kurduğu partiyi terk etti. Adına Yeniden Refah dedi. Yeniden Refah ismini alamaz normalde. Neden aldı! Cumhurbaşkanı ona o toleransı gösterdi. Bu kadar üç kağıtçılık olacak siz kendinizi korumaya çalışacaksınız. Bu gerçekçi olmaz. '' diye cevap verdi.




Bu haber 1128 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

YENİ Parti'de Rüşvet Depremi: Başsavcılık Düğmeye Bastı
Gündem

YENİ Parti'de Rüşvet Depremi: Başsavcılık Düğmeye Bastı

Dijital materyallerde yer alan mesajlarda, Muhittin Böcek lehine Adli Tıp sürecinde sonuç alınması amacıyla 5 milyon dolarlık "iş takibi" konuşuldu. Yazışmalarda sürecin sonuçlandırılamaması üzerine bu kez verilen paranın geri alınması gündeme geldi. Bir mesajda Mustafa Erdem'e hitaben, "Sayın vekilim beni dolandırdın, 5 milyon dolar için..." ifadelerinin kullanıldığı tespit edildi.

Habervitrini13217 Görüntüleme
 SPK, Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi hakkında suç duyurusunda bulunacak
Gündem

SPK, Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi hakkında suç duyurusunda bulunacak

Fon soruşturmasında adı geçen ve tüm görevlerinden istifa eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ile eşi İlyas Kaya hakkında yeni bir iddia gündeme geldi. SPK

Habervitrini10068 Görüntüleme
Savcılık Fatma Betül Kaya ve eşinin mal varlıklarına tedbir konulmasını talep etti
Gündem

Savcılık Fatma Betül Kaya ve eşinin mal varlıklarına tedbir konulmasını talep etti

Gazeteci Rojda Altıntaş'ın haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Fatma Betül Sayan Kaya ve İlyas Kaya’nın malvarlıkları için; eş ve çocuklarını da kapsayan tedbir talebinde bulundu.

Habervitrini12126 Görüntüleme
Fon soruşturmasında Tera Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Erdin Özel gözaltına alındı
Gündem

Fon soruşturmasında Tera Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Erdin Özel gözaltına alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen fon soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Hakkında daha önce yurt dışına çıkış yasağı uygulanan ve ardından yakalama kararı çıkarılan Tera Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Erdin Özel gözaltına alındı.

Habervitrini13900 Görüntüleme