Gündem
  • 28.3.2023 02:24

Karamollaoğlu Fatih Erbakan'a hakaret etti..

Fatih Erbakan'ın sözleri Karamollaoğlu'nu çılgına çevirdi! Hakaret dolu sözler!

Cumhur İttifakı'na katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın açıkladığı gerekçeler Saadet Genel Başkanı Karamollaoğlu'nu çılgına çevirdi. Saadet liderinin hakaret içeren sözleri tepki çekti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Cumhur İttifakı'na katılmalarına ilişkin "Karşı blokta sol, komünist, sosyalist, ateist fraksiyonların bir araya geldiklerini görmemiz. FETÖ ve PKK'nın desteğini görmemiz nedeniyle karşı bloğun kazanmasına vesile olmak istemedik" ifadelerini kullanmıştı.

KARAMOLLAOĞLU'NDAN HAKARET DOLU SÖZLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday gösteren 6'lı masanın üyesi Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, KRT TV'de katıldığı programda Fatih Erbakan'ın sözlerine cevap verdi.

'TERBİYESİZLİK! BU KADAR ÜÇ KAĞITÇILIK OLMAZ...'

Erbakan'ı üç kağıtçılıkla suçlayan Karamollaoğlu , ''Saçmalıyor. Bu kadar saçmalık olmaz. Kim Milli Görüş gömleğini çıkardı da siyonist gömleğini giydi. Biraz insaf et. Fatih'in bir tecrübesi yok. Cahilliğe bakın! Erbakan Hoca ilk koalisyonun SHP ile kurdu. Ne oldu da 2 gün içerisinde birden bire değişti. Bu konuda fazla bir şey söylemek istemiyorum. Çamur atmak haddine değil. Terbiyesini kuşanması lazım. Niye babasının kurduğu partiyi terk etti. Adına Yeniden Refah dedi. Yeniden Refah ismini alamaz normalde. Neden aldı! Cumhurbaşkanı ona o toleransı gösterdi. Bu kadar üç kağıtçılık olacak siz kendinizi korumaya çalışacaksınız. Bu gerçekçi olmaz. '' diye cevap verdi.

Güncellenme Tarihi : 28.3.2023 02:27

İLGİLİ HABERLER