Gündem
  • 19.6.2021 23:16

Karamollaoğlu itiraf etti!.. Davutoğlu ve Babacan AK Parti'den beklediğimiz çözülmeyi sağlayamadı

Temel Karamollaoğlu: Deva ve Gelecek beklenen etkiyi yapmadı malesef

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Halk TV ekranlarında Özel Röportaj programı konuğu oldu. Karamollaoğlu programda, Babacan, Davutoğlu ve Gül'ün Ak Partiden ayrılışlarının bekledikleri gibi bir etki yapmadığını belirterek, "Bu ayrılanlar kendileriyle beraber o topluluğu taşıyamadılar. Gözüken o." ifadelerini kullandı. Temel Karamollaoğlu devamında, "Yani normalde ben, gerek Başbakanlık yapmış olan Davutoğlu gibi bir arkadaşın, gerek Babacan gibi uzun yıllar ekonomide etkisi olduğu bilinen bir kişinin, geçmişte Cumhurbaşkanlığı yapan sayın Abdullah Gül'ün, bunları bir bütün olarak ele aldığınız zaman yani bu ayrılmaların ben Ak Parti içinde en az yüzden 20-30 tabanda çözülmeyi sağlayacağını düşünürdüm. Olmadı!.. yapamadılar kısaca tutmadı" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, parti içindeki kongre tartışmalarına ilişkin "Parti meselelerimizi kamuoyunda tartışmaya hiçbir zaman girmedim, bundan sonra da girmemeye kararlıyım" dedi.

Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

''AÇIKLAMALARI OĞUZHAN BEY'İ BAĞLAR''

Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün yaptığı açıklamalarla ilgili şöyle konuştu:

''Parti meselelerimizi kamuoyunda tartışmaya hiçbir zaman girmedim, bundan sonra da girmemeye kararlıyım. Onun için bu açıklamalar Oğuzhan Bey'i doğrudan doğru bağlar. Kendisiyle de görüşeceğiz. Başka bir açıklamayı yapmayı da doğru bulmuyorum.''

Güncellenme Tarihi : 21.6.2021 01:45

İLGİLİ HABERLER